Monday, July 11, 2011

Kenapa Perlu Gugurkan Kandungan?....Pandai Main, Pandailah Tanggung Sendiri...

Aku emo pulak sekarang nie, after melantak ayam jenama kenny rogers yang sedap tadi.

Mana kan tidak,
tadi aku bermuka buku dengan mamber aku.....
Bila dapat tau tentang hal yang dia buat, aku jadi kurang waras pulak.
Tapi tak taulah kotnya after makan ayam abang kenny rogers tetiba pulak kepala aku kurang waras..huhuhuhu

Kenapalah sampai digugur-gugurkan kandungan....
astagfirullahhalazim.......
bukan setakat sekali...nie dah masuk beberapa kali digugurnya anak tu.....
walaupun anak tu berstatus nikah 'out-door', tapi still ianya bernyawa....boleh baca A,B,C macam anak orang lain......
senang-senang jer member gugurkan anak..
macam aku ni, nak tambah anak lagipun susah haa.......belum ada rezeki (lex ah Net! ko baru beranak!)

Entahlah maybe aku jer emo, member aku nie tak emo pun..lex jer gugur sampai beberapa kali
tapi still aku kurang berkenanlah..kalau yer pun cik tat dah miang-miang gitu...paksa si polan tu sarungkan stokin....(stokin bukan saja tertumpu pada tapak kaki yer)...stokin tu penting untuk elak kan kes-kes ada benih tertinggal dalam perut tu.

Tapi janganlah bila aku suh pakai stokin, korang ingat aku galakkan perhubungan tanpa ikatan sah...
No..no..no...aku nak tahan korang yang belom kawin nie dari buat benda melekat tu..bukan kuasa aku kan?....tapi at least cover skit ngan stokin....kalo risau, check dulu stokin tu boco ke idok...tuang air kat dlm stokin ker....pam angin ker....just untuk pastikan stokin plastik perasa stobery tu tak boco. Tak pon ko tiup jer........jimat sikit, takpon ko ajak partner ko tiup stokin tu sekali, siapa paling beso tiupnya....agak2 ko letih tiup..dah boleh mengelakkan daripada berlakunya zina.

Pada korang-korang yang belum kawin, yang dah kawin tapi terskandal and termengandung ngan partner bukan hak milik korang....tolonglah janganlah gugurkan kandungan tu......dosa korang berzina dah satu hal, dosa korang dengan suami/isteri masing-masing satu hal lagi.....dosa korang gugurkan kandungan tu...haaa..jangan ingat tak berdosa pulak.....

Sedih la aku dapat tau cerita-cerita cenggini.....

psst- ada kawan aku dulu dia tak gugurkan kandungan, tapi bangga beritau anak dia dah org lain ambilkan...so dia tak payah pening-pening nak ada anak nikah 'out-door'.....kenapa perlu bangga??????tak paham aku.
Me Naughty..me Netty

5 comments:

Puan tia said...

alahaiii dosa besar tu ....

notti netti said...

Puan Tia- hmmmmmm....

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

ayat esei yg meletop net hahahha dalam gelak kena amik iktibar citer ni...

notti netti said...

Adlin- uissh tu tak termasuk pantun 2 kerat lagi tu.

@reLong said...

tula kak..

kdg2 kalo yg da kawin pn..nk gugurkan kandungan sb da lekat..even kataY sb ekonomi xkukuh..

bg pndpat sy, klo da tau xbsdia or ekonomi xkukuh, watla pencegahan..mCm pakai 'Stokin' ker or mkn ubt perancang ker..

janji xberdosa buang bb..


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno