Wednesday, July 6, 2011

Apple celup cekelat for breakfast.


Since oven baking direhatkan (masuk klinik) and aktiviti membuat cake pun slow sikit, makanya semalam I buat APLLE celup cekelat. Nampak sememeh sikit, sebab Caremal I tak likat, I takde masa nak tunggu my caramel pekat. Tu yang jadi cenggitu bila celup cekelat. huhhuhuhuuhu.....I buatpun atas nak bagi SIL and teman ofis. Harap diaorang sukalah! buat makan breakfast eheheheheh.

Pagi tadi tepat jam 2.30am I dah start sakit perut, masuk time nie dah 4 kali ke toilet, antara disebabkan I makan pizza jenama dominos yang 2 hari terletak dalam peti ais or ayam dia or I terminum coke......tak tahu mana satu yang buat perut I sakit....

So, uols breakfast apa tiday?
Me Naughty..me Netty

5 comments:

@e_da said...

kreatif dah mcm buah manggis...

zara zaman said...

wah npk sodap...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

owh, bestnyer..
bikin perut berkeroncong pepagi ari.. ;p

Diyana said...

i brekfest bihun goreng + kopi panas je..:D

iduraz said...

ngatkan stroberi celup jer ada, epal pon boleh ek..sedap tu


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno