Sunday, July 3, 2011

Kerja non setop Sabtu Ahad.

Pagi nie aku terpacak lagi kat ofis. Semalam aku balik dari ofis jam 7.00 petang.
Kuuuusemangat letih betul bila busy kerja.....bukan letih badan sangat walaupun sekarang pinggang aku sakit tolak tilam size king semalam.....kiranya aku letih otaklah...jenuh nak fikir and nak baca itu ini.

Sepatutnya aku kemas ofis nak pindah bilik....
but rasanya kena hold dulu............tahun nie alhamdulillah rasa macam makan gaji tak buta jer muahahahahahah

korang buat apa ya?

psst- aku ingat nak off esok, agak-agak dapat ker?....my BFF emergency esok. Opsssss!
Me Naughty..me Netty

1 comment:

fazilzura said...

wah2 .. awal dh merancang nak cuti2 ye..

amboi rajin nye keje sabtu ahad


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno