Thursday, July 28, 2011

Akhirnya dapat juga buat Apam Pokodot untuk Ofis mate.....:)

Malam semalam bila pakcik Indonesia tu hantar tong gas petronas....kemain gumbira rasa hati..macam dapat hadiah tong gas free pulak rasanya.

Then tanpa berlengah lagi......aku terus buat bancuhan apam pokodot yang baru....
alhamdulillah.....semuanya berjalan lancar cuma cup untuk letak bancuhan apam tu macam tak kenal.....aku tertinggal cup plastik kat rumah mak aku.....tapi takpe..tarak hal....

kalau cup tu kembang dek stim air tu tak rosakkan apam pun.....
maka, ini hasilnya...


dalam apam tu aku letak blueberry filling......
nak resepi???? tak payah kot,..rasanyaa berlambak resepi nie bloggers lain buat..korang taip jer kat google search tu bersepah keluar nanti..........

okee..kepada bebudak ofis aku..selamat menjamu selera........^_^

esok teka..aku nak bawak apa pulak.....
Me Naughty..me Netty

4 comments:

zara zaman said...

Nak resepi dari Net dgn cara-cara buatnye skali...bole???...

Nana said...

heheh..baru je sabtu lepas buat
senang je rupanya

mama tisya said...

naper yg pink dot tu beso ijo..ke tk cukup color:-p

mummy_ayu said...

tomei2...


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno