Thursday, July 28, 2011

Pengumuman Penting!!!!! Sesiapa kenal saudara mara, kawan-kawan yang nak kawin tapi takde couple????? sila baca en3 ini....

Yaa..entry ini amat penting untuk kawan saya...
beliau sedang mencari jodoh untuk diri beliau.......
sebab beliau sudah miang-miang keladi bunting untuk mencari bakal soami...

ciri-ciri yang ada pada beliau-

berkulit coklat manis lemak berkrim..
tinggi lebih kurang 155 kaki
pekerjaan???.....gomen.....pencen dah tentu dalam tangan...(kalo dia tak buat hal)
ada kenderaan sendiri......(bukan ditaja mana-mana datok)
Bentuk badan?...kurus tinggi........so far takde lemak dijumpai..(aku pernah tido dengan dia)...haaa jangan fikir bukan-bukan..dia perempuan sejati..bukan bengkok punya.......
Kentut tidak terlalu kuat...tiada pencemaran bunyi....hati pun senang.
Umur?...muda lagi..20an.....lambat lagi nak ke 30an....
Memakai tudung, sopan...so far tak pernah jumpa dia pakai tudung dengan skirt paras lutut.
seorang yang setia...cuma orang yang disayangi jer tak setia......
soft spoken........jarang nampak dia marah....
kuat makan...er..er...er..nak cakap ke idak nie????

berminat???inform saya.

ciri-ciri lelaki yang diperlukan.....

bekerjaya.......lelaki yang dok rumah taknak bekerja.....reject!!!
menghormati orang tua...........dan juga muda (aku la tu)
baik budi pekerti...bukan kaki pukul/lempang/tendang/terajang dan segala suku kaum yang bersabit.
rela menganggap bos pompuan ini madu dia.....kiranya kat rumah engkau laki..kat ofis...bos dia laki....(jangan risau...bos dia bukan melayu.....dah tua)
mempunyai duit....kalau takde duit susah ooooooo...tengok wayang, bayar parking kereta, bayar masuk toilet takkan pompuan nie nak sedia all out.
rupa muka yang menarik...tak handsome takpe....janji menarik.......orang tengok..sejuuukkk jer....
Peserta Imam Muda adalah digalakkan untuk menchoba.
Mas kawin dibayar cash.....hantaran juga...takmo..share-share bayar.


itu jer kot buat masa ni.............so korang kalau ada adik ker..member ker...sedara ker..yang juga belum berkahwin tapi teringin nak berkahwin...haa apa lagi...inform aku........

oh! sebelum terlupa...LAKI ORANG DILARANG SAMA SEKALI MENGAMBIL BAHAGIAN.

mari kita bantu sesama muslim..sekian...

sekian terima kasih.

Me Naughty..me Netty

3 comments:

aQueen said...

hahahahah...best2..sat nak tolong promote!!

mama tisya said...

ko jd agen cr jodoh:-p

Norr said...

Salam -

Net....ko kena specific...Peserta Imam muda season berapa ko nak?...hehehehehe.

sure ko yang add criteria tu.


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno