Tuesday, July 26, 2011

Bulan Puasa nanti kena plan baik-baik.......gaji baru ambik tadi......

salam uols....

okey....baru ambik gaji tadi..alhamdulillah...bulan nie rezeki cam naik sikit......
berkat aku selalu sedekah makan pada ofis mate ker????? eheheheheh

okey.....untuk bulan puasa kali nie...aku kena beringat sikit..takmo jadi macam tahun depan...
belanja ikut kata hati badan binasa.......last-last baju rayapun takdo....(bukan takde duit...tapi last seminit punya kirai)..then order kuih ke sana sini....banyak sampai tak habis.......

kali nie aku rasa elok bersederhana, janji meriah......nak order munga apipun agak-agak sikit...last time RM300 aku bakar duit aku (beli munga api)....alih-alih...husband akupun beli banyak jugak. Sampai masuk angin tak guna...(mana yang mercun yang bising tu tak banyak habis).

Baju rayapun anak-anak aku dah siap...husband akupun dah siap, cuma tak ambil jer lagi, baju aku? on the way nak beli/siap...eheheheh.....kuih raya so far dah order 2 jenis..and ingat nak tambah lagi 3 jenis then sudah!!!!......(last time banyak biskut raya tak habis...pengajaran untuk aku)......lupalak...yang aku ada abang and adik yang akan belikan kuih raya jugak...ehehehhe..

kasut raya???haaaa nie memang wajib beli......tak boleh fail........setakat nie blom beli lagi....tunggu bulan puasa baru beli..yippieeeeeeeeeeeee

okee...setakat nie itu jer la kot yang aku akan kuarkan duit beli......takde apa-apa lagi...harap-harap takde lah aku over budget.........

ko kena ingat net.....besederhana dalam menyambut raya janji meriah!!!!!!...

yeay yeay nak raya..yeay yeay nak raya!!!!!

senyum sampai telinga......:)
Me Naughty..me Netty

2 comments:

fazilzura said...

bersederhana itu lebih baik ..

** uhuhu rs2 x balik ganu awal2.. tp hrp2 dpt balik ..

notti netti said...

yer betoi tu..eheh


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno