Thursday, July 21, 2011

Teringin nak buat Apple Pie........korang pernah buat tak?

File:Apple pie.jpg

Teringin nak buat apple pie la......selalu beli yang Mc D punya...bowingk!.........but not today kot...sebab today nak buat peach cobbler.....korang pernah makan peach cobbler????????

Me Naughty..me Netty

4 comments:

mama tisya said...

tk pernh wt apple pie...peach cobbler tu menatang apa wei..cobbler tu bkn tukang kasut...hehehe

fazilzura said...

xpenah wat , cer tny mumy ayu...kut2 dia ado wat

Sidratul Muntaha said...

pernh rasa tpi tak pernh buat lagi
tpi apple crumble aku paling suke compare dengan apple pie.

notti netti said...

mama tisyaa- isk isk isk ko ni....nanti aku tunjuk ko apa tu peach cobbler.......

fazilzura- saya dah buat..ayupun tak taau.

sm-haaa tu laa rasa cam nak buat apple crumble pulak eheheh


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno