Thursday, July 21, 2011

Sudahkah korang masuk saham Bank rakyat????

Iyer..iyer jer aku tanya...kan?
akupun belom masuk and tak tau pun nak masuk ke idak..eheheheh

tapi tadi saja jer gatal minta kerani aku call....ahah since dia pun cam nak tau jer...tapi tal ambik lot...

apa yang staff Bank Rakyat tu kata korang yang berminat nak labur dalam saham bank rakyat nie cuma perlu datang bawak RM505 hengget...RM500 untuk saham...and RM5 untuk bayaran fees........then korang kena bawak photostat ic sebanyak 3 keping......and kat sana nanti korang just isi borang...haaa simple kan?.....

untuk yang bukan ahli bank rakyat pun boleh join.....bank rakyat bukak saham dia pada semua yang bukan pemegang ahli bank rakyat pun boleh tau.

so..apa lagi.....sesiapa nak labur dalam saham Bank rakyat tu.......dipersilakan.....

aku? nenantilah muahahahahahahahahahah

psst- saham tabung hajipun oke gak.
Me Naughty..me Netty

2 comments:


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno