Wednesday, July 6, 2011

Korang tau tak mana nak dapatkan kurma Si uncle yusoff tayyub tu???

Hari Sabtu nie, mak aku nak buat kenduri arwah and dalam gift bag untuk kaum fomfuan, mak aku nak kasik sorang sekotak kurma yusoff tayyub....korang tau tak kat mana aku leh dapatkan kurma tu...aku nak dalam kuantiti 20 kotak jer. Tak banyak.

Sekian.

Aku suker jadikan korang kaunter pertanyaan aku kan? eheheh
Me Naughty..me Netty

3 comments:

iduraz said...

cer tengok kt mydin..

fazilzura said...

selalu en somi beli kt menara hanifa kt masjid jamek tu ..

eRiNsZ said...

klo kurma brand lain x mo ker? hihi elken ader...kotak pon cun..


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno