Sunday, January 1, 2012

Selamat Tahun Baru......Semalam 2 wish list termakbul sudah!

Selamat tahun baru dan azam baru...
ermm azam saya tak berubah kot...ehehehehhe

ok...apa-apapun semalam just dodok rumah layan anak-anak....
dah nama mak orang......kenanagan zaman muda mudi dulu kalo pukul 10 mlm dah lepak bangsar, klcc, dataran shah alam tu semua...let go jer laa...itu dulu..
sekarang lain dah...sambut new year with the kids pulak......
bunyi diaorang jerit lagi gempak dari bunyi mercun haaa.

semalam happy....(gilos)
tak sangka sampai 2 wish lit tercapai!! kira penutup wish list 2011 laaa.....

apa tu????

ok...satu I dah dapat OVEN baking beso...yahooooooooooooooooo! dah takde pakai oven piring terbang!
satu lagi......galaxy tab for my dad and anak tercapai sudah....ngeh ngeh ngeh.....amin....

so untuk tahun 2012..I boleh masuk wish list baru......laptop baru.....
laptop lama cam faham dah..tadi on...langsung hitam..takde gambar..ayyark........
sib baik dah save apa patut...sebab dah tau laptop acer tu dah nazak..hmm tahan cuma 4 tahun jer...

ok..nanti kita update lagi...
nak print notes for final exam.
Me Naughty..me Netty

3 comments:

Lelord said...

hohohohoho mudah2an ape yg dihajati dpt lagi

ch@ said...

ahaaa part lepak time bujang tu, lbh kurang kita je. hahaaa. time tu, tak ingat nak tidur sampai pagi pun. time dah beranak ni, anak bgn tgh mlm mcm stress je. hahaaa tak baik sungguh la.

Nana said...

ehem2......gambo mana hehee


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno