Thursday, January 26, 2012

Nostalgia Gambar....Sebab Tu Bagus Adanya Gambar...

auto publish

Sedang mengemas handbag lama
sekali terjumpa dua keping gambar lama...
wah.....kenangan mengusik kolbu betoi laaaa
pasang pulak lagu sentimental..
memang mental time tu jugak!
'
'
mana tak mental kalo tengok gambar bawah ni
'
'
time baru keluar Training..
pinggang 32......
sekarang????
emm takyah cakap laa..bikin spoil mood jer!
dengan mamber selang 2 katil dari aku...Lelly
dia pun sure nyampah tengok dia dalam gambo ni ahahahahaha

then terjumpa gambar lagii lama
2003 tu...
dengan house mate
sewa kat Kemuncak, Seksyen 9, Shah alam
belajar kat itm time tu....
ada budak masscomm and budak law...
buruk rambut aku time tu....!!!!
bila dikenang-kenagkan macam baru semalam aku bergambar kat dalam picture ni
cepat betul masa berlalu....
kalau boleh diputarkan masa
memang aku ubah semua nya

(ubah gambo ni....kalo tau in future aku nak publish gambo ni..akan ku make up shantik-shantik..dan rebonding rambut aku tu)


dah sekian..aku nak nangis
sebab dah terlalu mental tengok rambut aku tu!

Me Naughty..me Netty

8 comments:

@e_da said...

mmg nangis tengok gambo dulu kan sebab dulu selim melim.. sama la kita..

Anonymous said...

menarik.....suka tengok ur baby face.....

Sidratul Muntaha said...

ahaha!
samalah aku
dulu..
pinggang 28...
la ni?!!
sadis!!
rambut dulu mmg psiko!!

shahdiana said...

wah...slim macam anak dara..hehehe...masa tu memang pun kan....usah dikenang dah net....skang pun cun pe...sweet je muka...

eRiNsZ said...

awwwwwwwww... memang nostalgic kan tgok gmbor lamer huhuhuh

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

cute nett series... rambut ok la tu style zaman dulu2 mmg cam tu gelemer apa hahaha

~diAhOntHeblOg~ said...

phewwitttt...34, 32, 36..cayala...ni jd rebutan ni..mcm AZURA...

nUR_rOsALiNdA said...

Sangat nostalgia..
Ala.....skang pun cun lagik apa..


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno