Wednesday, January 18, 2012

Baju Dah Separuh Siap Lipat...eheehe Tinggal Sikit Jer lagi.........Sikittttt Jer.....


Ni baju yang berlonggok atas katil
banyak tul lipat
hmm tinggal sikit jer lagi..tak banyak dah...petang ni...sambung...confirm habis!
yippieeeeeee!!!!!!

saya ada habit..
habit saya saya suka lipat baju ikut size....
last time mak saya nak cepat, so dia lipat ikut dan cepat jer...
tapi saya longgok atas katil
makanya saya bukak balik lipatan baju tu and lipat kembali ikut size yang biasa...eheheheh
itu ok lagi
kalau datang giler saya..
semua baju akan digosok dulu then dah gosok..lipat...termasuk sepender...and tuala
eeehehehehehehehhe

apa-apapun....
perkara yang saya nak buat semalam..berjaya dibuat! ehehehehhe
best-best...



Me Naughty..me Netty

7 comments:

Lyana said...

Syabas...syabas....syabas...utk ketiga2 tugasan....hehehehe....tang tugasan lipat baju ni..sama je dgn bff u kan...hahahaha...

Diela Zaimi said...

umakaihhhh!! byk tu kak net...mcm duk seploh org kt umah...hehehe...samalah dgn sy suka lipat ikut saiz...gatal je tangan bila tgk org lipat ala kadar je...huhuhu..

@e_da said...

perghhhhhhhhhh rajin gilerr ni.. eida paling tak suka bab lipat kain ni.. hihi

sue zainun said...

cara orang rajin lipat kain nih..kalau cara sue cara malas..hehehe..ala kadar je tp rajin basuh sb main campak dlm washing machine jer..:p

Nad @ MamaZakwan said...

tahniah!
syabas mere bete! :)

kak nett cam saya gak
suke bebeno lipat baju
dan tak suke org lain yg lipatkan
sure punggah2 balik
lipat balik cam yg kite suke ;)

notti netti said...

lipat baju tu sebab terpaksa..kalo idak berlonggok atas katil.....ehehe...dah nama tanggungjawab seorang isteri...kalau ada maid, tgjwb maid dah tu ehehe

kacang said...

lawanya lipat..huhu..


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno