Tuesday, January 3, 2012

Ok...turn saya pulak nak cuti esok dan hari-hari seterusnya.....muahahah

Ini bukan cuti senang lenang..
ni cuti nak final exam....

harap-harap semuanya okey lah...
yang aku hangin, asal nak final exam jer..mata aku cepattttt jer nak terlelap.....
lambat bangun pulak tu...isk

esok mula paper pertama....sabtu ni paper ke-2
next selasa last paper.....
harap-harap aku leh jawab baiiik punya!

kepada warga Uitm...selamat menempuh paper final...!!!

hmm sebenarnya banyak aku nak cerita and banyak gambo nak tunjuk...
tapi camera tertinggal dan juga laptop tak memberi kerjasama yang sewajarnya......

hmm bila leh tunjuk wishlist 2012 aku eh????

Me Naughty..me Netty

6 comments:

azura samsuddin said...

good luck nett, zura pun dah start nak mencutikan diri gak, paper zura start 13, 14, 15 (berderet 3 hari hu3) pastu 20hb :)

ch@ said...

wish u luck kakNett. chayok-chayok.
*eee lama sungguh tak bergelumang dgn buku study. hahaaa.

Diamilikku said...

gud luck nett

mummy_ayu said...

oo..esok start cuti ek..all the best key!!!

~diAhOntHeblOg~ said...

ahhaa..mmg kalo exam je berdebar2 kan..xckup tido sbb smlmnye study..haha..kesian..good luck !!!!

Em's Family said...

dulu mase i nak final exam, macam2 bende nak buat mase nak study, nak nak bab2 kemas rumah, mase nak study lah sibuk nak kemas rumah hehe


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno