Sunday, January 15, 2012

Seronok Bila Sekali Sekala Keluar Dengan Member Sekelas.

Tadi pagi dah berdesup ke Sunway Pyramid
coz dah janji dengan member kelas nak gather-gather
lupa pulak yang ada jemputan kawin
hmmm tapi takpela....da terlupa
lagipun dah sampai Sunway Pun....
eheeee

kawan-kawan kelas aku ni bawak anak-anak
kecohhh!
tu sib baik anak aku takde
idok memang lagi kecoh!!!
and patoh pinggang aku nak dukung si starbucks latte lagi...

yup...memang seronok kalo time aku dah boring tahap gaban kat rumah
stay sensorangpun aku boleh jadi mereng
(mereng sebab asyik dengar bunyi guliiiii jer)
tu pasal aku ikut member kelas keluar
lama jugaklah lepak
tapi ada tujuan lain sebenarnya...

kami studentkan ada dapat voucher buku 1 malaysia
rm 200 la jugak
apa lagi..
(aku tak ambil lagi voucher)
borong NOVEL laaaaa...
ayu jangan jeles eheheheehe
aku manage tu beli 2 novel....kih kih kih....

bawak budak-budak ni...
ok jugak....
windu aku kat anak-anak aku......
kat Sunway ni aku and mak-mak budak yang lain yang over posing....
over makan.....aku kan jenis kuat makan...
ellergic dengan orang yang makan main-main ni...nyampah!!!
eheeee

dari Wandy bawak ke pizza bawak ke air hot & roll and last sekali eskrem mc d
eeeeheh giler sihat aku time tu.....thanx pada yang sudi belanja.....
aku kalo makan cukup time...breakfast, lunch bla..bla..memang muka ceriaaaaa jer.....

eeeeeehhheee kannnnnnn....ceria tuuuu

sepatutnya ada 2 orang lagi nak join
tapi cancel saat akhir.....
eehhe yang kawan-kawan aku kat atas tu semua kalangan bijak pandai kat kelas...
anugerah dekan jer.....
I jeles uuuuuu.....


nanti auntie bawak anak-anak untie lak..
lagi gempak gempita sunway tu
ahakssss...
nanti eh...nanti ehhhhh

psst -sambung lipat baju lagi...
balik rumah...murung lagi......aku tengok dinding...dinding tengok aku.

Me Naughty..me Netty

5 comments:

anisalya said...

at least blh tgk dinding ditemani 'org2' diatas sana. hehehe...

mama tisya said...

kalo ko bw anak ko..bz dk kejar anak ko la..hehehe...cantik dress ko

azura samsuddin said...

nett, nak tnye b'kaitan ngan voucher buku 1 malaysia tu, otomatik dpt ke atau kena apply, zura pun part time student gak hehehe kalo mmg boleh dpt pe salahnya dpt kan hehehe

notti netti said...

azura- boleh jer...kalo namanye student...boleh ambil voucher buku 1 malaysia tu..just tunjuk kad matrix and ic kat pejabat course masing-masing. tapi kalo ikutkan tak boleh beli novel...pepandailah ko tipu sunat kat budak kaunter kedai buku tu. eeeeeehhheee

ch@ said...

dah tak rupa mak budak kakNet ni. ceria je ye dpt berjimba-jimba.


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno