Tuesday, January 10, 2012

My 2012 WishList..........senyum meleret


Siapa yang takde wishlistkan?
tipulah kalau takde........eventho cakap..."hmm aku nak iPhone 4S la nanti".....haaa tu dah kira otomatik wishlist dah tu.........
same...same la jugak with me.....
takde wishlist takdelah usaha nak dapat certain-certain brand kan? kan?

tarik napais......turun napais (*nafas*)
then sendawa lite-lite.....

ok...presenting my WISHLIST for 2012..........(wishlist 2011 kat side bar tu, dah boleh buang!!! mana yang settle la)

what i want to achieve is:-
  1. Samsung Galaxy Note - RM2229 kot
  2. New *Glass* Dining Table (8 or 10 seater)-kes tengok meja rizalman la ni......
  3. New Mixer (wishlist last year......insyallah will get it this year) -tergolong dalam wishlist ngegada.......dah ada..nak yang lagi baru.
  4. New Laptop - since previous acer dah macam *hidup segan mati tak mahu* so.....new brand laptop - it's a must have!!!.....I only have one more semester left before graduate UiTM *__*
  5. Shoes...more shoes...more shoes.......*tak boleh kata apa - penyakit yang takde ubat ni* tiheheh
  6. Kitchen Cabinet (Insyaallahhhhhhh - kesian our house kat Putra Heigh, dah ada tapi tak duduk)
  7. Wardrobe for new house - hmmm *no comment*
  8. Hair do *hehehe.....sekejap nak pendek sekejap nak panjang *pengaruh K-pop group Girls Generation*
  9. scalling gigi *Tak pernah nak motivate diri jumpa doktor gigi*
  10. Tour with family and fwens.......(Fwens tu if husband izin lah if not with family jerk)
  11. Target 65kg - for my weight - i want to reduce it to that number........bolehkah????
  12. Do pap smear
  13. Baby Girl *gasp*

Dah......enough la so far........

Apa korangnya wishlist pulak eh?????

Me Naughty..me Netty

9 comments:

Lelord said...

handbag xde dlm senarai ke?

Mama Zharfan said...

my wish list--nak menang byk2 -and nak menang keta :) aminn for me & u :)

notti netti said...

Lelord- handbag..ada-ada, tapi tak leh publish...somi bising.....nanti.

mama zharfan- yeeeee semoga kamu menang kereta pulak...aminnnnnn

iduraz said...

wah best2...baby gurl plg best..hehe

anisalya said...

ada jgk wishlist tp kena tgk2 dulu suku pertama thn ni mcm mana.

LYAfrina said...

wahhh... pnjang wishlist tu..
lya pnya.. apa y tbayang di mata n tlintas d hati time tu... itulah wishlistnya..pling pting..nok sihat n kuat..hehe

~@mOi ~~ said...

baby girl tuh kena letak no 1 kak.. heheeee

~diAhOntHeblOg~ said...

adoii..penuh 1 page list nye..hehe..gud2!! moga sukses!

notti netti said...

hahahaha


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno