Thursday, January 12, 2012

Kasut interview Saya...Awwwwwww!!!!!


ok...gatalkan..
laki aku kasi duit suh beli kasut interview yang ala-ala skema..
tapi aku beli yang ni...
boleh????

interview pakai kasut ni..kena halau tak???
muahahahha
vodo! dah tentu kena marah Net!!!!

hahahahha......
hmmm......sebenarnya aku dah ada dah kasut interview (lewre)...tapi risau pulak takut tinggi..
bagi aku 2 cm tu takdelah tinggi mana
but....still cakap-cakap yang mana panel penemuduga tergur kasut la..
buat aku kaget jer....
so the best thing...
beli kasut yang bebetul simple yang jual kat Bata atau Princess.
nanti aku tunjuk...gambo..
(dah beli dah)

apa-apapun minggu ni takdelah perasaan gementar..
aku rasa perasaan gementar aku akan bermula nextweek sebab tarikh interview aku jatuh pada 19 jan (khamis) minggu depan...

hmmmmm....apa soalan yang akan ditanya nanti eh???

Me Naughty..me Netty

7 comments:

@e_da said...

vouge de vass.... apapun gud luck nett!

Puan tia said...

perghh ni kasut masuk club ni..kahkahkahkahkah

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

cantik kasut...
good luck ye...

~diAhOntHeblOg~ said...

ish2..suke nye tgk kasut ni..best ni kalau pakai leh jadi same tinggi ngn nana..ahahhaah sbb gua pendekkkkkk

SiTi said...

wah vouge gitu k.net kita ni

SyaNa said...

lawa kasut
ni kalo interview pramugari konfem ko lulus cemerlang

notti netti said...

hahahahaaaaa.....


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno