Wednesday, January 25, 2012

Entry Beli Kasut...ada rebet RM50 Kat Lewre MidValley

tak sengaja terbeli kasut ni..amat kasihan....
Cantik Tak?
Jenama LEWRE
terbeli time nak cari kasut interview kat bawah ni.....

kasut interview

bukan nak show off
but nak inform
time cari kasut ni......ada member cakap beli kasut jenama lewre...ada yang berkilat and diterima dalam interview. Melihatkan aksi kasut ini, ya! sesuai untuk interview....
so...carilah...cari punya cari kat semua outlet lewre....harga RM199 hengget....nan ado diskaun!.
hmm...tak putus asa..cari lagi sampai teringat yang kat Midvalley ada butik Lewre depan MPH....
so..pergilah...maka jumpa..
layanan sangat baik hati......
lalu tak kisahkan diri beli kasut tersebut...
namun dapat berita gumbira apabila salesman and girl inform ada rebet rm50.....(if beli kasut lewre atas rm170) wah! berbunga rasa dihati...maka ternampak kasut di atas sekali yang ribbon tu...
beli lagi!! maka dapat lagi rebet.....berbunga di hati makin mekar......tak kuncup-kuncup.

saja nak cakap kat sini..lewre Midvalley ada rebet rm50 sehingga akhir january 2012....
so siapa nak beli kasut lewre yang shantiks-shantiks...cepat beli dengan kadar segera..

psst masih mengidam satu kasut 6 inci di lewre kaler fink....owwcchhhhhhh!!!!!! 

Me Naughty..me Netty

5 comments:

shahdiana said...

kalo ngidam beli sajork...nanti melepas..alang-alang ada rebat rm50 tu...sapa nak bagi...:D

Emy Omar said...

Kita suka yang ada ribbon tu la ween.Colour apa lagi ada ye?Harus serang Lewre jugak weekend ni

iduraz said...

cantik kasut kamu dedua...

Anonymous said...

agak-agak berapa pasang kasut awak ada yer?....taknak buat garage sale macam dulu-dulu ke?

~diAhOntHeblOg~ said...

omagooodddddd...nk ushaaaaaa..toche!! chow!


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno