Wednesday, January 18, 2012

Tugasan Semalam Dah Settle......Tugasan Hari Ini Pulak........

Aku harus ketepikan perasaan gemuruh untuk seketika....sambung esok pulak gemuruh ko net...make sure ko isi minyak kereta siap-siap yer net......and tak sesat jalan nak ke pusat temuduga tu...ahahahhaa

so, aktiviti yang haru aku settlekan today........

- Cari Kasut Interview yang bersesuaian....last time beli salah! nak yang berkilat rupanya.
- Ambil Gambar ukuran passport - dah ada, tapi gambar hari tu tak update pingat.
- habiskan lipat baju - tinggal sikit jer lagi
- prepare barang-barang interview esok - sijil, kasut, cap, handbag dll....
- masak dinner untuk suami dan saya - menu malam ni, asam pedas ikan, ayam goreng dan sayur.
- study apa-apa yang patut untuk interview esok

dah...harus make sure semua benda kat atas tu aku buat.....the best part is...

BOS KASI AKU BALIK AWAL 9sekarang) untuk prepare interview....alhamdulillahhhhhhhhhhhhh...suker...suker.....
rasa macam nak makan stik jer......as pembakar semangat!!

Me Naughty..me Netty

7 comments:

mummy_ayu said...

ooo...boleh balik awal....

Munnafendy said...

ohh mkn stik boleh bakar semangat eh?? hehe...goodluck utk intview k =)

~@mOi ~~ said...

kak.. ajis pon dpt balik awal ker?? heee..

notti netti said...

amoi - ha'ah....dia dpt balik awal...tapi dato' kacau dia...suh buat tugasan luar.

Anonymous said...

maktab teknik ker tempat ana kerja tue..cayookkk la...hope berjy yer..

~@mOi ~~ said...

kak net!!! gud luck!!!! caiyok2x!!!

♥e'in♥ said...

good luck kak! :)


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno