Tuesday, January 10, 2012

Ko ni Apa Hal???? Mummy Ayu!

Sekali lagi aku ulang..
ko ni pehal????? ngengada sangat! "awak suka saya tak?" "saya suka awak tak?"...ceh!

dari fesbuk bawak ke blog....
jiwang memanjang.....
agak-agak ler.......kalau baca novel jiwang tu...relax sikit....
istifar banyak-banyak...jangan nak dok jiwang dengan novel jer!!!
aku ni dari semalam nak study tak boleh dok baca fesbuk jiwang karat ko tu.....

*=*

dah enough jiwang-jiwang tu
gelik aku..nyampah pun ada haaaaa....
'
'
'
kendian;

haaa....apa lagi???
cepat sikit baca novel tu
'
'
'
'
then pass kat aku...
bukan ko sorang jer nak jiwang karats
'
'
'
'
'

lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

tihehehehehe
Me Naughty..me Netty

7 comments:

~diAhOntHeblOg~ said...

tahnye..dah abis tu pas lak kt sini ha..nk jiwang sorg2 xajak org..asyik cite je..boringgggggggg..org pn nk tau ending ape.. :)))))))))
*tetiba emo + menyibuk*

notti netti said...

diah-betoi-betoi......'dgn serius'

Diamilikku said...

Hhahhaha setuju ngan nett...sy kat Perlis pundah berjangkit dek saya suka awak tu

~diAhOntHeblOg~ said...

hahaha..ayu bace ni ngamuk die..

mummy_ayu said...

ooo...aku termiss entry ko nie...sabar je la..tunggu ko baca, nak tgk macam mana penangan Hilman tu..kalu ko biasa2 jer, kira ko tak sensitif..boleh mcm tu?

Melur Jelita said...

Salam kenal Notti Netti jelita,
semoga terhibur dengan AWAK SUKA SAYA TAK ? bila membacanya

notti netti said...

Melur jelita- wahhh teraru.....esok jugak saya beli novel awak...eheheeheehehhehehe


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno