Friday, December 30, 2011

Ehem...ehem...nak tanya korang satu soalan la......

soalannya berbunyi cenggini
'
'
'
'
'
'
'
'
kalau dari Australia nak pos barang ke Malaysia
(barang tu berupa galaxy tab la kan.......)

agak-agak korang berapa harga pos tu eh?

ada mencecah ratus tak?


-soklan ni pada yang berpengalaman dan berpengetahuan sahaja-


Me Naughty..me Netty

7 comments:

Nana said...

alamak tak de pengalaman la
hehe
jauh nye datang tab tu
dpt murah ke

mama tisya said...

tk berpengalaman tp nk tlg jwb gk..ko cal la suziey..die kn kj kt POS...sure sedikit sebyk dpt membantu persoklan ko itu...:-p

notti netti said...

Nana- anak aku si Imran tu nak GTab, so nak bg dia yang baru tu macam taklah..takut jahanam..so aku beli 2nd hand dr lecturer aku kat aussie. Hargapun ok.

Diamilikku said...

Hurmm...kos penghantaran australia ke malaysia mahal....my frend ada duk kat sana...selalu kirim dia beli baju untuk anak2...tapi dia akan tunggu balik malaysia untuk pos sebab kos post australia mahal...kalau nett nak tahu exact amount nanti saya tanya dia dulu ehh...apa2 su pm nett

shahdiana said...

bestnya nak dapat Gtab...

Em's Family said...

sampai rasenye.. i tak pernah pos dari australia, tapi kalau UK, ade sekali i pos ubat2 mak ayah i, dah 100 lebih

Cik Sibuk said...

kalau nak pos kena guna pos express..kalau pos biasa nanti kang ada harapan besar barang tak sampai..

tapi kalau pos express mahal gedabak..


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno