Tuesday, December 13, 2011

Alahai, selang 5 minit, laptop jadik cenggini....haru laaa....

time-time hectic nak siapkan assignment...nak buat itu ini, nak donlot begitu begini
time tu jugaklah laptop ACER aku ni buat perangai!

Agaknya sebab dah guna hampir 4 tahun ker?....
sebab tu dia dah macam nak KO jer...
ker nak upgrade cam kerete Gentwo aku tu...
dah labur ribu riban baru okey..cergas sedia kala?

alahai...kes dugaan lagilah ni...

 Tengah syiok menaip assignment...tetiba jadi cenggini......haru...langsung lost!

Nyampah...tadi tengah donlot article.....jadi cenggini..makin lama makin kerap pulak......
alahai....

bila jadi cenggini, terpaksalah tekan butang shut down - cara tak proper.

*~*
Me Naughty..me Netty

4 comments:

~@mOi ~~ said...

kak.. nak arwah dah tu, tukar mac book la.. hehehe..

ibh said...

Dolu laptop pun jadi mcm tu..Rupanya grafik kad dia problem..kopak jg la nak menggantinya..pas tu jadi balik..sudahnya beli laptop baru ja la..

SiTi said...

beli yg baru je la k.net....=)yg ada lmbang buah APPLE tu...hehhe

mummy_ayu said...

wah...nampak mcm kena masuk wishlist tahun depan tu


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno