Thursday, December 29, 2011

Sana-sini orang cerita pasal 'tentang dhia '...harus tengok jap..

Baca kat blog Mamatisya tadi,
kisah tentang dhia
obses betoi minah tu..
aku so..so jer..maybe sebab petang ada kelas...tu yang aku tak hadap sangat tentang dhia.
tapi ada gak episode tertentu aku tengok drama ni
sesak nafas aku bila tengok lakonan mak mentua dhia and melly time tu (betoi ke eja?) tu
cam nak baling jer milo ais yang aku buat kat tibi (cerita dolu-dolu awal drama ni)

bila aku sibuk kelas..maka terbiarlah drama tu....aku tak tengok
just dengar-dengar dari mulut orang jer....

so pagi tadi baca kat blog aimi...
tetiba nak tengok..
aku terus tengok episode 29 kat sini
mawrahnye aku kat mak mentua dhia!!!!


ok..aku nak qatam tengok
sib baik takde kelas dah....boleh tengok petang ni.

sabar dhia ni......macam aku...eheheh cheeewah!
Me Naughty..me Netty

6 comments:

sue zainun said...

huuuu best citernya..pelakonnya mmg pandai bawak watak lah..terbaikkk lah drama nih..hehe

mama tisya said...

aku obses sebab ada adi putra..aku kn peminat adi putra:-p slalu tk tgk pn citer ptg2 sebba aku lyn sinetron tp disebabkan tentang dhia..sanggup la layan:-p

hah trus ko tgk part 29 ye...sure angin dpt makmertua camgitu..hehehehe...jgn lupa ptgni tau...episod akhir....

~diAhOntHeblOg~ said...

haha..kalo ade sakit jantung xleh tgk..ase nk pitam..hahaha seb bek pak bon da mati..kalo idak..lg geram..

mummy_ayu said...

aku terjebak jugak

Nana said...

semalam aku tgk kt tonton episod 27,28 dua2 tak tgk sebab kuar
arini wajib tgk ehhee

Zie Fauzi said...

kami laki bini sama2 layan cerita ni... tak sempat tengok kt tv, kami tengok kat tonton.com.my....


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno