Monday, December 5, 2011

Thanx Geng blogger yang hadir...oh! thanx suziey datang jugak eheheheheh

taken from Aimi's facebook

heheheh..korang memang the best lah! and tq suziey.com sebab datang saat akhir...at least ko datang jugak eheheheheheh......ampun tak gie besday ko......suziey, time ko datang tu, cameraman aku dah balik laaa......aku lak lupa nak snap picture ko ngan akil...ko pun lupa nak snap picture aku....hmmm...sian ko.......lagipun banyak toys yang dah di bawak pulang budak-budak.....ehehehe........

seronok wei..banyak lagi nak bercerita.....tapi apakan daya......kerja...tetap kerja....kena settlekan kerja ofis dulu......

chiows...
Me Naughty..me Netty

8 comments:

mama tisya said...

sian suziey tk sempat nk jumpa...kalo tk,lg meriah rmi2 posing

Alycia said...

ramainya yg dtg.. sory net xdpt dtg.. ada hal pulak last minit..

shahdiana said...

akhirnya berjaya juga selesai bezday budak-budak tu ye....

@e_da said...

bestnya sure meriah giler

mummy_ayu said...

memang meriah...

Aleyn said...

Meriahnyer...nanti upload gambar byk2...tak sabar nak tengok

Iela Fazielah said...

syafiqah pun siap amik playar n gergaji n google... xpekan... entah bila dia seludup keluar... thnx nett.. the best party ever

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

merihanyeee cam gathering la pulak...huhu kali ni xdpt join dah la party happening...


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno