Friday, December 2, 2011

Dugaan.........

dalam saat mengejar masa....
mengejar aktiviti periapan anak bos kawin....
mengejar persiapan besday anak2 aku ahad ni...

si Gen-2 aku pulak boleh rosak!!!!

dugaaaaaannnnnn!!!!!!!

kereta tu tersadai kat perhentian seremban sekarang.....gamble nye aku....
pukul 5.30 pagi sensorang kat higway sambil mengenang nasib......oh! tali kipas kereta dah putus.rupanya.....
tawakal sensorang sementara tunggu my bro datang ambik.......

huhu......kuuu semangat......

mengantuknya........

di ofis sekarang ni baru tiba,.
kejap lagi nak ke ofis husband...ambil kereta dia (dia simpan kereta kat ofis)

harap-harap takde apa-apa yang teruk berlaku lagi...dogaan betul

Me Naughty..me Netty

9 comments:

mama tisya said...

mmg dugaan...uiks bahaya tul awal2 pg kt highway..smoga kete ko cpt baik

Lyana said...

cif inspector mestila berani....tu yg masalah Gen2..fan satu..klu putus, habiss keta x ley jalan..sabo je la..insyaallah segala2 akan dipermudahkanNYA..ok..chill..chill..

mummy_ayu said...

memang dugaan sungguh...sabar je la.

Diamilikku said...

berat mata yang membaca entry nih..berat lagi bahu yang memikul ...:) bersabarlah yer...ada kesenangan yang dijanjikan di kemudian hari tu

shahdiana said...

sabar separuh pada iman..tapi akhir-akhir tahun ni memang banyak btoi dugaannya kan..takpun sebab gaji nak naik banyak ni kot..hehehe:D

JR® (22) said...

sabar ye kak..tak sabo nak tengok besday boy..hehe..

akak boleh tolong review and support entry sy yg ni tak?

http://julierosarina-julierosarina.blogspot.com/2011/12/sila-vote-for-support-si-cilik-comel-ni.html

tq kak...

[-suziey-] said...

sabar babe..biasalah..time mcmni la Allah nk uji..

p/s: esok theme black red mickey mouse ok..

eRiNsZ said...

daku plak tak sabo nk tnggu ntry besday party anak-anakmu itew

tini said...

sorang2 kat highway pkl 5.30 pagi? nangess...


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno