Friday, December 23, 2011

Aku menangis disebabkan Video ni.........sob..sob...




cam tak logik kan..nangis sebab video....


ehhh jangan silap lak.....bukan nangis sebab aku jeles...tapi nangis sebab....erm..erm....
'
'
'
'
terkedu...terkesima....sebenarnya tengok orang nak ajak kawin-kawin ni.


boleh nampak yang dipropose and yang mem'propose' tu merah-merah muka...termasuk yang nak pupus ni..(akulah tu) pun sama gatal ikut merah-merah pipi.....wak lu net!


seewiiittttt sangat Tim (bos nuffnang) and audrey...yang kalo korang baca blog dia..asyik ada word WTF.,..tapi kalo baca ikut kesesuaian pemiliknya....semua wtf tuu nampak sewiiiitttt jer..comel jer..cer aku wat word WTF..mesti banyak anon yang tak sabar-sabar nak tazkirah aku kan? kan ? kan?


aku tengok video ni pun kat blog Moon.......(aku enter blog dia sebab nak tengok langsir)


tu yang tertengok entry tahniah dari dia buat kapel ni...


memang..aku over petang ni...hanya sebab tengok video Tim propose pada Audrey kat restoren..
sangat kretip ok.........!!1 aku memang suker sangat orang-orang kretip ni....


so..korang yang hati sayur cam aku ni..sediakan tisu sebelum tengok video lomantika de amor ni....


aku time tengok video ni..macam-macam air keluar...air mata, hidung, air liur....ahahahahaha







congratulations bos nuffnang and audrey...
kamu sangat seewitlah....




psst- ini bukan vidoe saya...taken from youtube..butini video Tim and Audrey yang punya.....sekian.....


Me Naughty..me Netty

5 comments:

Mama Khairan aka Rudy said...

so sweet .......awesome

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

awesome !!! leleh gak ni huhuhu laki ku x romantik cengini...dulu aku yg ajak kawin bukan dia hahhahaha....
miss my asben cepat la dia balik o/station huhuhu

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

sweet!:)

Emy Omar said...

So sweet kan..touching je hihihi utk orang2 yang jiwang macam saya jugak la..

shahdiana said...

saya pun suka yang romantik and syahdu tambah lagi bab -bab cintan ni...


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno