Wednesday, December 14, 2011

x sihat...badan seram sejuk.......aku sorang je meremang kat UITM ni.

Baru buat presentation
and nasib baik lepas.....ada lagi 3 presentation tinggal

sekarang ni aku seram sejuk,
mengikut kata classmate aku..
itu tanda-tanda nak demam panas.
aku pun time on the way ke kereta aku petang tadi, memang kena hujan....
hmm parah...building ofis and building Uitm sejuk giler...
aku sorang jer meremang and pening kepala...

tadi muntah...
alahai.....dugaan betoi..
tadi dapat berita aku interview 10 Jan 2011
sama tarikh pulak tu dengan tarikh final exam...masa pun lebih kurang jer.....
DUGAAAAANNNNNNNN.....

psst- ingatkan dah habis dugaan...rupanya Awal tahun aku di test dengan dugaan bulan Jan......

USAHA NET!
Me Naughty..me Netty

4 comments:

shahdiana said...

agaknya aritu penat sangta sebab bizi..nak demam urat tu kot

YANI SLiM said...

Aslkm,

Blogwalking here...Get well soon ya! Bole take chlorophyll drink utk kembalikan suhu badan.

Btw, visit my blog for slimming tips with NO DIET n be my online/virtual biz partner for passive income with Bios Life SLiM. U just drink to shrink!!! ;))

pm/call me for more info 012 2048141

~@mOi ~~ said...

ajis pon demam smlm, musim kot! gud luck 4 ur intebiuuu n final exam,,,,

Emy Omar said...

Get well soon Ween


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno