Friday, December 9, 2011

Kalau Kamu Perasan, Saya Dah Buang Chat Box..........Why?

Yup...saya dah buang chat box saya.....
Mr-Google image
sebab???

- makin lama makin merapu......banyak betul yang kata....saya dah friend with you...so add my blog ya...bila aku pergi...haram!!! iklan ntah apa-apa.....vongoks!

- aku dah kata sebelum ni.....nak add-add friend ni tak boleh ada paksaan...kan?...bukan aku takmo kawan...it just that...biarlah secara ikhlas......lama-lama aku kawanlah...ni...macam satu ugutan pulak...I dah follow u...so pls follow me back)..wah! hebak mung....!

- aku jarang nak balas balik chat box aku, habis rajin aku klik kat nama orang tu and melawat blog orang tu dan senyum (dengan harapan orang tu ada instinct nak senyum kat aku balik)...dah!.........aku pun tak tau kenapa....ini sedikit sebanyak boleh buat orang yang taip kat chat box aku tu kecik ati..........maka...aku elakkan dari diaorang kecik ati....aku ilangkan terus chat box ni.

- kengkadang line tenet ni slow macam gerabak lalu kat highway yang tengah jammed didramakan lagi dengan hujan lebat kilat sambung menyambung......kesloweran chat box ni nak appear bikin panas...bila cannot loading......poyo jer!

- buat semak blog aku chat box ni kengkadang....semak lagi tengok iklan ntah apa-apa......

- ada yang suruh lawat blog diaorang...tapi takdo link.....takat nama jer....sikit sebanyak buat medulla oblongata aku panas yang menyebabkan aku tak boleh berfikir secara waras!.......(apa maksud Medulla oblongata tu??? korang carik sendiri)


- korang yang mintak aku join giveaway tu......alahai....mana yang kenal aku tau yang aku ni dasar pemalas nak join giveaway...tapi kalau mintak korang join giveaway aku..aku rajin muahahhahaha.....maaflah..aku bukan macam BFF aku Mummy Ayu tu..dia rajin join giveaway...aku ni malas giler......kenkadang tu aku tulis kat nota kecik and tepek kat monitor komputer aku sebagai peringatan..dah orang dah jemput kan???? tapi aku takkkk buat jugak sampai habis tarikh giveaway...........Maaflah sesiapa yang pernah jemput aku using chat box......aku ni memang malas nak join giveaway (kang ada orang kata aku tak buat kerja ofis pulak)...tapi kalau aku join contest tu...memang hari tu aku mood sangaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttt baek adanya........percayalah! so sesiapa yang pernah jemput aku join contest diaorang using chat box...aku mintak maaf sesangat......aku cuba ubah perangai aku untuk jadi rajin join contest...tapi tak jalan........:(


dah tu jer sebab musabab aku hapuskan chat box aku ni.......so far blog aku tenang dan terkawal hendaknya..........

hehehe peace yo!

Me Naughty..me Netty

10 comments:

mama tisya said...

aku pn nyampah org dk sibuk nk promot iklan lps yg ntah apa2...sama gk yg ckp i follow blog u..pls follow me back...mmg wat semak je...lg 1 yg org dengki ke apa suka tgalkn komen tp tkletak link..baik delete trus...aku dh lama delete sebab aku nk tenang berblogging

Anonymous said...

nebula ke MEDULA?setahu saya medula bukan nebula.cek dulu sebelum tulis yek.huhuhu.

BabyIntan said...

Haa haaa, Intan pon sama gak Nett :)

Dah buang gak my shoutbox tu few weeks ago. Mmg makin merapu, spamming pon byk. Loading satu hal. Last2 buat keputusan buang terus :D

notti netti said...

ANon-...ha'ah laa..medulla........kes nak cepat taip.....terima kasih yer anon.........saya tukar sekarang jugeks!

notti netti said...

baby intan- kan? kan?......dah buang rasa okey jer...lepas ni nak buang apa lak eh?

ch@ said...

padanla rasa lapang je. hahaha.

dommun said...

org menulis sbb pelbagai alasan tp yg pasti, jgnla smpai menyusahkan org lain or smpai jd tahap meng'irritate'kan ketenangan medula org lain :)

p/s: i dont give a tuutt on follower/trafik/chatbox/giveaway etc ni sbb aku menulis bkn kerna nama....wah gitewww....

notti netti said...

cha- eheheheh

dommun- wah! khelas statement!

anisalya said...

ada chatbox tp bukak jrg2. apa tujuan ada chatbox ntahnya. huhuhu...

shahdiana said...

dah perasan lama dah..takpe buat yang terbaiks okay


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno