Monday, May 3, 2010

WAh! Jakunnya Notti Netti di Anugerah Industri Muzik!!

Wah! siapakah artis tingkap itu???????
Bergaya perasannya dia??????
baju adalah lebih kurang sama warna dengan langsir kedua itu...syabas diucapkan!
Salam kejakunan untuk I dan salam sayang untuk semua.....cium sikit!!!
Tadi I ada final exam kat Uitm.....
and I benci tak dapat jawab...
Malas nak cerita pasal exam...
mari kita borak about Anugerah Industri Muzik 2010 malam semalam......

I masih di mood jakun...
1st time pergi.....AIM 2010
dapat pulak pas VIP....
belagak....
Ini adalah paper bag yer....akak2 abang2...huhuhhu
goodies bag nie....dalam ada pasport cover...errmm ada bag yang sesuai bawak gie carrefour, dan tag untuk travelling bag....itu jerk.....rambutan, buah pelam takde yer......
Orang lain sibuk bergambar dengan artis....but i sibuk bergambar dengan Mr.Hubby.......
time nie....dah habis show.......
ramai berkerumun kat siti, kris dayanti, fazal tahir....yuna...bla..bla..bla...
Hubby yang tak teruja bergambar dengan I but tersangat teruja bergambar dengan Nurul.
takper...I tak jeles....bergambar la lagi...sampai pagi...tak..tak. jeles.....:(
seksi akak nie...tapi shantikssss......and sangat baiks.......nyesal tak promote cupcake kat dia....
I kan dengan artis sombong....ehehehehe
dalam banyak2 artis...I paling suka bergambar dengan Zee Avi...Paling suka lagu KANTOI dia.....dia hanya start promote her song guna youtube jer...sampai dah fehmes.....nanti I nak nyanyi la gak...pastu letak kat buku muka dan you tube....confirm fehmes amos!!! I paksa uols undi I.....okey...? tak okey?
Last friday...
I ngan Mummy Ayu sibuk2 cakap pasal RED CARPET.....toing! toing! I pulak yang berdiri kat red carpet...yang ahmat burukss.....ada lopak2...cam kencing kucing jer......
I masih....terheran...pehal lak I leh pilih baju cotton nie...warna putih pulak tu...sungguh tak AIM...la.......cam gie majlis kawin jer....hubby lak tak komen apa2.....hmmmmcam I sorang jer berbaju putih kat majlis tu....orang lain semua gelap...hitam...cam berkabung jer....eheheheh
oh! untukpengetahuan tu...baju nie my ex bibik yang buat!
hmmmmm...tak tau nak cakap apa....reda jer...
Wah! meletops..la....si emcee malam tu...memang best! kalau uols suka tengok diorang cakap time AIM semalam....I lagi suka...bayangkan time commersial break pun....diaorang boleh buat lawak serius........happening!

I memang getiks...bak kata hubby I...."perasan lawa la tu!".......ya...untuk hubby I dan hubby2 orang lain....perempuan enter ke tandas sebelum majlis bermula adalah perkara wajib.....ia adalah seperti amalan tok neneks moyang kita...Adalah dipercayai...jika tidak masuk ke tandas, maka seri wajah tidak akan timbul....maka amalkan lah kepercayaan karuts ini......
oh! mengambil gambar di tandas juga adalah merupakan amalam pantang larang orang melayu....eheheheh
disamping itu....tandas ini mengikut tema baju yang I pakai...kagums!!!
Seyes...gelabah nak cari tukang make up...namapun nak gelemor kan?...last2 guna make up murah dan expired.....dan diconteng sendiri oleh notti netti......tidak berjaya menutup liang2 kawah gunung berapi itew...nangis T_T

psst- confirm hubby cakap I perasan nak mampus.....wak la lu!
Me Naughty..me Netty

9 comments:

mummy_ayu said...

cayalah ko net..patut la tak nak ikut aku gie red carpet aku..red carpet ko lai meletops!! apa pun love ur baju mlm tu..chantiks...!!

mama tisya said...

lawak la citer ko net...1st time tgk gmbr u & hubby...wah siap posing ngan nurul ye..artis lain die tk posing..

zue @ annaleeya said...

wahhh.... femes femes....

seksinyer nurul...

firahadifa said...

omg omg omg !!!!! nettt aku sungguh jelezzzzzzzzzzzz

notti netti said...

ayu- aku pun tak tau aku pun akan ber red carpet....hahahah

mama tisya- eh? 1st time ker.....laaa...

zue-betoi...nurul memang seksi...seksi giler..

fida- kalo ko touch up aku...lagi ko jelez kot? ahahahha

ann @ hatiberbunga said...

wah.. vogue de vass sungguh kamu!
baju santekk...!! siap ada reben pink gitu. hihi..
di mana kah aku pada malam AIM, di kala org lain bergaya di kapet merah itew?? --> TIDO. haha..!!

deena awanis said...

memang sempoi abes laa adibah noor and afdlin.gempaks!!

notti netti said...

ANN- baju biasa jer....bekas bibik yg kena halau jahitkan....

deena- yeee betoi...sempoi habis!

MUMMYAR said...

wah..glam abis netty ni...ai ingt artis mana td....chantik2....baju putih nmpak bertambah cerah gituw


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno