Wednesday, May 12, 2010

Piala Thomas......bikin I tak senang duduk jer petang semalam

Yer..tetiba jer semangat sukan begitu meninggi dalam salur darah merah I...
dan petang semalam mencatat sejarah apabila
plumber cina yang datang membela filter air rumah I
turut sama2 menyaksikan perlawanan kalah mati itu
di depan ruang tamu I tanpa dijemput...
seorang jiran tetangga yang tak perlu disebutkan namanya
turut sama menyibukkan diri
menonton perlawanan tersebut ...
juga tanpa dijemput
(dia dtg nak tengok baby....konon...)
last2 melekat kat depan tv sampal kul 8 malam...
isk isk isk..
Tapi sebenarnya seronok tengok ramai-ramai
bapak I , mak I, my 1st son, my starbuck latte, org cina tu, my jiran...
cuma abg bangla tukang kutip duit maintenence jer tak join...
I memang semangat tak hingat laa
bila Datuk Lee and pasangan beregu kien keat-Boon Heong menang....
(sampaikan anak I si starbuck latte tu jerit nak susu, I kasi jer dia isap lolipop jap)
bila masuk yang player2 lain tu...
eee...rasa cam tanak tengok dah....
tapi tengok jugak...
gelabah, rimas, nak marah, nak carut semua ada..
korang tengok tak semalam...
Hari nie kul 6pm....tak pasal2 kena lawan dengan team Denmark pulak..
buat naya jer...
Rashid Sidek yakin pemain kita boleh menang
I?
errmm tak tau nak cakap..
Uols pulak???
Me Naughty..me Netty

8 comments:

mummy_ayu said...

aiks....bila lak ko layan sukan nie?badmintion plak tu.. nak gie bukit jalil ker?

♥farra♥ said...

wah.. akk suke tgk badminton ye..

notti netti said...

ayu-bapak aku layan..aku terlayan la jugak

farra- semua sukan suka sebenarnya...tapi semanagt sebab malaysia dah mendahului...tetiba jer last2 kalah...ceh!

deena awanis said...

tengok jugak petang semalam..suka tengok hafiz hashim yang cool je, sedangkan sato tu dah muka gelabah..huhu..tapi x menang jugak..hukhuk

FADZLIN IRINA said...

wa..lin pun layan gak time hafiz lawan Soto...hai la soto...menang jugak ko akhirnya...nyampahhhh....tapi pun hafiz lembekkk..

Mila_ibu najihah said...

sy tengok gak semalam..coz my hubby minat. tang datuk Chong Wei konfiden i tinggi.. tp bila tengok Hafiz main..alahai.. saper tengok dia main konfom rasa cam apa yg ku rasa..:(

firahadifa said...

aku terlepas semalamm.. tapi dgr kalah pon dah frust wehh

notti netti said...

takper..kita tengok petang nie..aper cerita pulak....malaysia lwn denmark


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno