Friday, May 21, 2010

SUAMI TENDANG ISTERI DALAM PANTANG

Kot yer pun isteri tu ghupa bola......(dalam erti kata lain naik berat badan) jangan la ko tendang2 dia....isk isk isk....tak terniatpun dia nak jadi ghupe bola.
Huh.....apa cerita nie Net...? sampai tak menyempat bagi salam????
'Oh! termalu sendiri,' Salam kawan2 yang budiman lagi cerdik pandai semua^_^
soalan standart, sudah breakfast ke belum???
I belom lagi, teringin untuk berpuasa separuh hari (tengahari kang nak mamam steamboat, kekdahnya....)
Oh! Ya,
Tadi I mendengar hot fm dalam kereta, uisssh sangat menyampah apabila DJ mengutarakan topik seperti di atas...'sila lihat atas!'
Kereta yang dipandu perlahan tetiba jer menjadi laju......speeding sebab geram punya pasal....'oh! ya...kita mesti ada feel kalau mendengar sesuatu berita yang dibenci, betul ngak?'.
I tak sempat dengar pengomen2 dari kaum suami tadi 'ye laa namapun speeding...alih2 dah sampai ofis.....kat ofis nie pulak...semua suka dengar klasik isk isk isk.......' 60-an sungguh!
Yang I sempat dengar adalah dari seorang penelefon lelaki, dia kata dia kalau marah pun, takda la sampai naik kaki tangan kat isteri, habis power pun diam jer tak tegur isteri (dalam dictionary rumahtangga...merajuk la maknanya tu)
Hmm...kenapa suami sekarang nie?....tak faham bahasa kah yang isterinya baru lepas bersalin???? takda la pulak tersebut dalam kitab, sekali tendang isteri, sekali tu dapat pahala....ataupun sekali terajang isteri, time-time tu jugak dapat bonus 2 bulan gaji. Kalau cam tu, hehari I tendang diri I sendiri. Oh! apakah?!
alahai, kalau ye pun isteri tu silap....jangan la diterajang isteri tu.......kalau cuit2 sikit tak salah...cuit2 campak atas katil ker....best gak....(adengan seterusnya pepaham sendiri la ye?)
I nie pun time dalam pantang En.Suami marah sikit pun......nangis tak hingat....'makan dalam' oooooooo........ ini kan pulak kena terajang....isk harus diracun sepisis manusia sebegitu.
Cuba bayangkan suami di tempat isteri? jika isteri tendang si suami...apa perasaan si suami....? mesti diaorang kata, tak bau syorga la....berdosa beso laaa.....dan sama waktu dengan nya.....kalau isteri kena tendang sampai terkoyak balik kesan jahitan beranak tu...eeee...serems I........takde la pulak...nak kata bau syorga ker....apa ker......
Udah le, I tak mau komen panjang......kang I emo.....bile I emo....I kuat makan...
I kan nak puasa separuh hari????? eheheheheh
Me Naughty..me Netty

9 comments:

mummy_ayu said...

ish,,seram dengar..aku ada gak dgr sikit story ni pagi tadi..
wui ko..siap nposa setengah hari..dasyat!!

emy/mamasuri said...

ini laki2 tak guna....
sib baik laki aku tak..hehehe

notti netti said...

ayu- yer...kita mesti makan dengan bersungguh2,,,,......tetiba lapar kfc lak......adeh la.....

Aleyn said...

Kannn...kita pun dengar...setakat geleng kepala jer lah yg mampu...gerrraaammm sgt kat laki cenggitu....

Bini lepas bersalin..dia yg teronseh

notti netti said...

emy- tul tu...

aleyn- tak best kan?

ayah,ummi, farish said...

aper punyer suami lah nie..x der hati perut

deena awanis said...

nauzubillah..moga kita dijauhkan dari lelaki camtuh..so far en.hubby i, kalau dia marah i mesti di gi menjauhkan diri dari i..kalau i lam bilik, dia gi tengok tv kat luar..n vice versa..jauhler sangat..=P

SHAZA said...

geram wei.....haku tak suka lelaki macam tu!!!!

notti netti said...

ayah,ummi, farish- itu la pasal....hati perut dia semua letak kat lutut gamaknya.

deena- BAGUIH LA CAM TU.....janji tak naik tangan kan>?

shaza-takder sape suka laki camtu.....kecuali yg mengamalkan sex buas....huuhuhuh


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno