Tuesday, May 18, 2010

APA ANDA AKAN LAKUKAN JIKA EX-BOYPREN ANDA ADD ANDA DALAM FACEBOOK?

X Salam semua.....
soalan standart......anda dah breakfast belommmmm???? ^_^
saya seperti biasa
order sama budak ofis...
speacial delivery
hari ini I nak buka topik mengenai
Ex-Boyfren mengadd anda di mukabuku nya
anda terima atau tidak...??
dah lama dah I perasan si my ex ni
(time belajar kat uitm dolu-dolu)
add I.....but I tak accept lagi...
tapi rasa macam tak best la pulak....
Ye la, dia pun dah ada anak and I pun sementelah la lagi
(sementelah??? cek kamus cepat!)
bahagia aman damai...
and same goes to me.....
So, kelmarin....I add dia tanpa ada apa2 perasaan...
rasanya x perlulah I inform hubby I kot..
(dia lagi banyakkkkk add ex ex ray dia...)
so far so good
dia pun blom ada keinginan nak chat ngan I or
tulis mengarut-ngarut or ugut bunuh kat wall I
ok la tu kan????
I pun takder keinginan nak tanya khabar dia hahahahah
belagak...tapi dok skodeng picture family dia...perrrgghhh
harap2 tak jadi maca ADAMAYA la...
hahahah
gekak cover...lagi...
kalau orang nak berbaik dengan kita...apa salahnya yer tak?????
he is a good ex- anyway....
Apa korang rasa?
psst- en3 ini tidak ada unsur2 nak kembali balik dengan cinta jiwa dolu-dolu....korang jangan ingat bukan2.....

Me Naughty..me Netty

6 comments:

Mila_ibu najihah said...

net masing2 kan da ada life masing2. jgn la kontek2 pun..klu nak tanya apa2 make it open, skrg kan..hanya kawan..hahaha.. notti tau..

mummy_ayu said...

ala net...add aje..as a friend..
apa salahnya..

mama tisya said...

ok je as long kita tau batas2...kita pn ada add gk tp hubby tktau pn..dh kata still friends...cuma jgn jd mcm DANI sudah...kn giler...hahahaha

notti netti said...

Mila- memang x contect pun....ehehehe.....dah takde apa2...tapi anggap kawan jer....hehehe

ayu- dah add....apa2 jadi ko bertanggungjawab hehehe

mama- tisya- betoi--betoi...

LeEyA said...

hubby sy pntang klu sy teradd pun ex sy.. jgn le.. takut.. ada ja..

deena awanis said...

kalo i, tengok keadaan gak r..
ada yang boleh di add..ada yang x boleh n x ingi n nak add langsung..hehehe


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno