Wow!!

Tuesday, May 4, 2010

Kulit Anjal Dengan KINOHIMITSU J'PAN Beauty Drink Collagen

Untuk Kulit Anjal & Awet Muda....
Wah! Net.....at last! ngaku jugak ko dah tua berkedut.......!

Bukan tua lah!
Ini namanya memberi sedikit kasih sayang pada kulit muka.....

Apa kah produk di atas itu???
Ya....benda alah di atas itu adalah
KINOHIMITSU J'PAN BEAUTY DRINK COLLAGEN

Benda alah ini merupakan produk minuman segera serba guna yang ada kandungan kolagen yang tinggi, dapat bantu kulit korang jadi tegang dan kelihatan licin micin tulus mulus jujur setia gitu......dan benda alah ini juga membuat kulit muka anda anjal dan muda (konon) dalam masa ENAM hari..
ENAM hari?...do you mean six days?????? are u sure?????
6 hari tu sekejap bnor!
Takpe...takpe....I try dulu...kalo apa2 jadi kat muka I....
korang jangan la guna...
Uisshh berani mati I try nih!

Kalo kulit muka I bertukar jadi angelina jolie....
Baru korang beli eh!
Apa... ingredient dia net?
Ada racun serangga tak?
Ataupun...rumusan dia..sama macam ingredient nak buat donat Jco.....?

Oh! tidak....tidak......
Rumusan dia tidak mudah dibuat sendiri ya....
Bukan seperti memasak mee maggie...

Ianya diperbuat daripada campuran...
kolagen ikan (bukan ikan kering) I pun tak tau jenis ikan apa diaorang guna,
yang pasti ikan tu sumer halal.....then ada ekstrak biji Perilla-WSP
(jangan tanya I apa benda ni...I cuma tau bijik jer...)
lepas tu...protein sutera/peptida, soy Isoflavone.....dan jus epal, lemon and laici......

Minum pun best.......kalo letak ais pun best!
Apa kes letak ais......
minum sekali sehari yer, sama ada pagi atau malam before tidur..
jangan minum sekali enam...
mementang sedap........
Rasa jus rebina gitu.....

oh! 100% natural, safe yer..
no additives - no sugar added, no preservatives,
no artificial colouring or flavouring, no chemicals..
(tak tau la kalo orang jepun tipu I)

Harganya...I beli kat farmasi.....
RM 89.90
and ada 6 botol cute miut gitu....
Ini bukti I minum.....
I tak paksa anak orang or kucing merempat...test benda alah nie..
kalau apa2 jadi kat I...
Insurance I ada kat ofis.....
Mummy Ayu.....ko settle kan ...oke?....

Pssst-...I masih tak dapa imagine...enam hari untuk kulit yang tulus mulus?....hmm kita tengok result dia nanti eh???........oh! ini bukan iklan produk dari naffnang eh?....so I leh kutuk sesuka hati produk nie kalo tak best...ahahahahahah
Me Naughty..me Netty

14 comments:

anisalya said...

very notti la u...terpndg jgk btl tu tp bila baca nama tu teringat yg ltk kt tpk kaki tu.huhuhu...

notti netti said...

anisalya-i pun terfikir benda yang sama time beli benda alah nie ari tu.

Diana Sulaiman said...

sila buat laporan selepas 6 hari ye? i skrg bile nak makan supplement2 kulit ni rase takut je.. bukan hape by the time dia nak serasi dengan kulit, mcm2 jadi kat muka.. mengelupas la.. merah la..

Anonymous said...

Salam...

Interesting product... Tp Halal ker minuman nie? Xda logo halal pn kat kotak nye? Nie wat i was2 so baik abaikan jer dulu kalu der tanda logo halal baru leh on...

Anonymous said...

so?????mcmana kulit u sekarang??
i ada tgk bende ni semalam..tp mahal la..tp teringin...

Anonymous said...

kinohimitsu is halal . and ada cop kelulusan . very interesting procudt and its safe . natural contains . but the problem is , is it suitable for men ? huhu.

nur nurmatari said...

so camane?sape2 da try?

Mesin Terapi said...

salam nk tanya time period bole minum x?

Nn said...

apa yg jd lps 6 hari? tak review ke?

Anonymous said...

Maknanya tak ada kesanlah tu..

Zakiah Zakaria said...

sy minum juga... da habis sekotak juga... tp rasa ok kot tp xde la ketara beria2... huhuhuhuhu cuma nmpk lebih sihat.. xde la anjal smpi bole melantun2 jari tu kalau tekan,. hahaa

fatmawati ismail said...

Blh cuba kolaggen dp elken..

Anonymous said...

BARU MINUM SEMALAM TP MCM RASA PERUBAHAN KULIT CERAH N LIANG ROMA MENGECIL....PADA SAYA IA TERBUKTI

HOT MAMA... said...

awak..apa kesannya.ok ker..