Friday, May 14, 2010

Post morterm Jenjalan Kat Sunway Pyramid Tadi...

Ya..berjaya juga nak bertemujanji cinta di tengahari kat sunway pyramid with Firahadifa
sangat suka hati sambil berjalan2 dengan penuh gaya
di sebuah shopping komplex yang ada kepala singa.
sangat bergaya itu singa, panas hujan tetap maintain sengih...
Ya...! kami berjumpa dan saling gomol menggomol (cium pipi la)
dan mencuit lelemak diperut masing2....
dan tanpa memikir panjang
Fida mensuggest agar kami makan di Manhattan Fish Market
(Yeee...sekali lagi I dan Ayu makan di pasar ikan ini)
Kalau anda rajin, sila baca history pasal MFM kat atas tu
saya sangat prihatin bukan?
Kami hanya mengorder menu yang agak sedikit tetapi
sangat banyak dan sangat mngiurkan
yang dicadangkan oleh fida
(ini ada menu dating cintan cintun beliau suatu ketika dahulu)
Kasi up skit muka si mamat bangla ini
(ko iye iye jer cakap dia bangla, ntah2 India, ntah melayu ntah2 kacuk)
Ya, pandai dia bermain api........bukan?

Setelah melihat acara bakar membakar
dan puas melihat muka mamat gelap itu yang
agak2 control encem
kami pun makan dengan begitu lahapnya diselitkan dengan
irama-irama gosipan yang tidak berbelah bagi.
Lihatlah Fida dan Ayu....
Oh! begini rupanya mereka makan....
nasib baik mereka sudah berkahwin...
jika tidak berkahwin lagi,
sudah pasti anda semua tahu puncanya....
dan saya seperti biasa...
"MAINTAIN".....

dan setelah menghalau Fida balik,

saya memenuhi tuntutan nafsu Ayu untuk bergambar

di depan lif yang mempunyai cermin besar gedabak....

Saya sengaja menhiburkan hatinya, kerana dia sudah terlewat dan bosnya sudah meng'call'

dan kami juga sesat jalan pulang ke kereta...sangat sesat...

saya harus berusaha dengan lebih tekun untuk Master di dalam shopping complex ini...

Ya! BERUSAHA!!!!!

pssst- Jumaat minggu depan nak serang OU pulak, nak jumpa MAMATISYA.....

kalao dia nak ler ahahahahah

Me Naughty..me Netty

10 comments:

mama tisya said...

amboi kemain postmortem korang ye..abis ke mkn 3org tu..kitorang pernh mkn set tu gk 3org tp tk abis...

wah2 nk ke ou..sy tgu lama dh...sila2 lgpn my bff dh pindah opis..tkde kwn nk kuar..jgn lupa ye jumaat nextweek

notti netti said...

mamatisya- yer yer...nama anda ada dalam senarai umpatan tadi..eheheh...mmg nak jumpa pun nextweek...heharap jadi lah huhullalala

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

wah bukan main ayu possing ek...sonot dapat jumpa kengkawan blogger...

notti netti said...

Mama_aqish- hahaha so bila kita nak jumpa2 lak eheheheh

mummy_ayu said...

uish..lunch yg kelam kabut rasanya...dah la sesat nak cari tempat paking keta, boss tipon..cari...tapi sempat lagi posing dlm lif...penat!!!

firahadifa said...

haikkk .. komen aku dah di publish ker?? aku komen ape tadik ??? cancel2 .. nie yg baru..

1. nett , pandai arr ko buat gamba yg 1st tu... macam paper.. tapi macam gambar wanted pon ader..

2. mama tisya , jom arrr .. kitorang nk makan kat seoul garden tau..

3. nett , ko perasan ke mat bangla tu tak de gigi..

4. la.. ye ke sesat .. ayu cam ner??? lambat masuk opis ?? sian dier.. :(

mama tisya said...

seoul garden best jugak tu...nanti kita discuss lg...ooo korang ngumpat kita ye..ptt ler tersedak td time mkn laksa shack...ehhehe

Aleyn said...

Pergghh...dapnyer...

I berbesar hati nak award blog u, sila ambil yer

notti netti said...

ayu- hahah ko panik

fida- uiiihhh siap ada perenggan ko komen eh?

mamatisya- ya! saya setuju...pernah dgr nama restoran tu kat jln2 cari mkn...cuma tak de geng nak ajak pergi eheheh

notti netti said...

Aleyn - thanx dear....besar hati u.......


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno