Monday, May 10, 2010

Dia merenung saya sebelum tiba-tiba menyelak kainnya dan merangkak ke atas tubuh saya

DIPERKOSA TUKANG URUT POMPUAN
kih..kih..kih...gambar di atas tiada kena mengena yer..
I ke ofis tadi...
then baca lah harian metro member I...
Bila tengok tajuk 'JERAT SEDAP',
I pun baca lah..kot nye betul sedap kan?
separuh jalan I baca..terkekeh2 I gelak..
apa laa nak jadi zaman sekarang nie..
ini baru namanya wanita menguasai lelaki namanya ehehehe
korang pun sure sedia maklumkan
(siapa yang baca harian metro hari ini)
tukang urut wanita (janda dua anak)
nyaris2 merogol pelanggannya...
(seorang pemandu lori)
Siap boleh merangkak tu...
cam j'u on...
heheheh...I dapat bayangkan kih..kih kih..
Si Pemandu lori nie cakap,
dia mendapatkan khidmat urutan biasa2 jer, s
ebab kawan2 dia cakap, perumpuan nie urut berkesan...
(berkesan sungguh!!)
So, si driver lori bernama Mail nie pergi la berurut
(syarat 3 hari berturut-turut and RM30 ringgit setiap urutan)
Kata Mail, hari kedua mengurut, minah nie mula buat perangai pelik,
tetiba jer nak urut anu si Mail..
(Nayaaaa je...)
Mail kata, lagi,
wanita tu dengan ghairah selak kain dia and meniarap atas badan Mail yang terlentang..
and tergezutnya, si wanita tu tak pakai sepender...
(Terkejut la sangat si Mail nie...konon.....)
Mail pun bertindak ganas...
dengan menolak si tukang urut berumur 50-an tu..
dan lari keluar rumah...
isk..isk..isk..sian si Mail..
sib baik dia bukan jenis kaki layan...
tapi sempat gak dia cakap...
Mail terkejut tapi Mail akui wanita tu cantik dan ramping
(sempat ko Mail......)
ehehehhehee

Me Naughty..me Netty

5 comments:

Mila_ibu najihah said...

ahaks...watdehel pi berurut dgn pompuan on de 1st place?? haha..nyampah je..

notti netti said...

mila-nak kasi tegang urat geggeggegee

Diyana Zulkifli said...

ntah.yg pegi kat org pompuan watpe..saje je tau abg mail tu..ekeke

notti netti said...

DIYANA- HAHA TU LA PASAL.

elly @ suely said...

kahhhh berdekah dekahhh... adoiii x smpat aku nk bc paper lg, lawok plak aku bc cite ni net... ekeke


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno