Friday, May 7, 2010

Kan I dah bilang...hari Jumaat adalah hari kaum wanita...so...jangan ganggu I....shuuuhh! shuuhhh!!!

Pergi main jauh2 bos ayam!
kerana si wanita ini mau pergi keluar jenjalan sekejap lagi..
segala bentuk urusan...akan secara otomatik
ter'stop' tepat jam 1215......hokey!
Yeaaaa....
Hari nie...I akan pergi ke my second home..
ehehehe...
Mari kita ke MidValley beramai2...
tepuk tangan suka hati yak yak yeaa....Pergi ngan sapa???????
dengan sapa lagi kalo tak dengan my BFF...
Firahadifa......jom join skali nak?
ada sale beso-beso ran....
taknak beli takper..kita cuci mata jer...
mata I pun dah agak kabur...so harus dipulih segera..
ayuh! buk!
dah lama kita tak buat dosa mengumpat sama2...
jadi...marilah!
dan Mummy Ayu dok mengidam
nak makan Pizza....ingatkan nak ajak dia ke dominos pizza..
tapi dia kata dominos tarak soup free...ceh!
takpe...pizza hut pun voley laa....
janji pizza.....
I cam biasa jer..mentekedarah eheheh
Oh! before that...I kena ke
celcom punya kedai dulu kat midv..
lunaskan hutang broadband....
kang tak pasal2 kena block..
kui2..kui2 ..kui2
JUMPA ANDA DI SANA....SANA....SANA....

Me Naughty..me Netty

2 comments:

faizal said...

tunggu2,nk ikut gak..huhhuhuhu..tp ase2 klu nek bas dr jb,sempat x sampai ek sblm 2.45?...

notti netti said...

Faizal- uiishhh! sempatttt sempaaaatttttttt.......2.45 pagi lusa..sampai...uiisshhh sempattttt


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno