Wednesday, May 26, 2010

Nah...breakfast untuk korang!!!

Breakfast untuk korang?????
kah kah kah...
bak kata peribahasa orang putih yang
di melayukan..."dalam mimpi kamu jer la!"
hahahah.......
Breakfast yang ditunggu telah tiba,
dengan kepantasan cahaya I pergi menjemput ini bekal makanan pagi
Syabas Netty!!!

Terkedu tau...1st2 bukak pelastik tu...

Ingat Makan.....
Ingat Berkat....
Ingat Zakat....

Errkk!
Wah! Ayu...pandai ko berkias ngan aku...

Tadaaaaaa!!!!!
Yeah baby!!!!
Sungguh menggumbirakan lelemak tepu I yang
telah sedia menghuni di dalam
body keyut Notti Netti nie...

dapat dengar siot.....lelemak ini berparty...
I seperti biasa..menadah tangan
ke hadrat ilahi....
amin....

Hehehe
terima kasih my BFF kerana
telah membuatkan hidup ku begitu bermakna
(Untuk hari nie jer laaa)
eheheheh

yeah! sekian...
korang yang tak makan breakfast lagi tu..
korang tatap jer la gambo ini
dengan perasaan berahi...
eheheheh...
I melantak dulu......
Jemput...jemput......

Me Naughty..me Netty

8 comments:

SHAZA said...

terliuq tengok.....

mummy_ayu said...

cedap tak???

mama tisya said...

byk plak nk kena buka ye..mula2 plastik belang2 merah tu pastu plastik oren tu pastu br buka tupperware tu..adus lpr wei..aku tk bfast

notti netti said...

shaza - hehe...terliur la lg...

ayu- shedapppp

notti netti said...

Emy- ayu saja nak dera aku, and aku lak dera mental ko...ehehehhe

coki - coki said...

wahhh.
sedapnyeee.(:

*singgah blog saya kalau rajin(:

notti netti said...

ya..ya..I tengah rajin nie :)

amelin said...

tupperware ke?


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno