Wednesday, May 26, 2010

Lapar Makanan Jepun and nak Promote blog Kawan jap.....

Tiada entry bergambar tika ini, computer versi IBM berstatus duda warna hitam legam tidak banyak memberikan bantuan...selow jer rupanya. Hish....perlu dihantar ke bahagian IT untuk dilampiaskan nafsu computer ini. Setelah itu mungkin akan baik sikit kadar kelajuan nya.....anda ngerti apa yang saya perkatakan????

Oh! saya ketika ini terkenang kan makanan jepun....(alah...yang gerak2 kat atas meja macam keretapi tu) mood mengidam tiba2 muncul, tak karuan...cis! benci perasaan ini. Ikutkan hati yang tidak berperasaan ini, after office mahu sahaja menyinggah di rumah ke 2 ku (MidValley lah!) sudah terbayang2 restoran makanan jepun....set bento....huh! kompom tak dapat buat kerja dah lepas nie...teringat nak makan jer. Nak ajak En.Hubby...hmm dia awal2 lagi dah inform akan balik maha lambat hari ini.....(dalam erti kata lain esok pukul 4 pagi lah dia balik) adehhh.....ADA SESIAPA NAK MENEMANI I PERGI MAKAN2 PETANG INI???? ipar duai, adik abang semua duduk area Selangor...hmmm...adeh lah......

Nak ajak budak ofis....oh! sila jangan ajak yang lelaki...dikhuatiri semua makanan yang bergerak di atas meja tersebut akan habis disapu mereka......anda tidak mahu berhabis ribu2 ringgit bukan?.......

Ahhh...lupakan...bila I sampai di 2nd house tu nanti, kita tengok apa yang best, silap haribulan I order KFC sahaja.......

Oh! Ya.....I juga ingin menjemput anda semua, kengkawan blog I yang baik hati (sebab korang belum pernah kutuk I)...sila lah berkunjung ke blog budak baru ini ....dia amat baru di dalam arena berblogging...anda dialu-alukan untuk meregging dia.....dengan segala hormatnya dipersilakan....(percayalah, dia akan reda sahaja dengan perbuatan anda.....sebab apa??? sebab I bos, dia tak boleh marah..hahahahaha)

Sekian, wasallam......Me Naughty..me Netty

9 comments:

mummy_ayu said...

sowie beba..bos ku yg kata nak balik awal masih belum balik...malah bad mood lagi ada..
esok ek.kita gerak awal

notti netti said...

eh, no hal la........ok jer......aku cuma fikir menu untuk makan malam jer.....advance tak? eheheheh

Oyat Yaza said...

hehehe..sifu sudah promote bloge protoge dia..suka..suka..suka...

Hidayah Shafiruz said...

Nett penah makan kt Shogun x? aii...sushi2 dia sgt marvellous! (ni penilaian saye). And sashimi dia..ummmm! My hubby said after sushi di negara Jepun, yg kat Shogun ni is the best he ever tasted so far in Malaysia. All-you-can-eat Japanese buffet restaurant ni selain ade mknn Jepun, ade jgk Western food, Dim Sum (sgt enak!), Thai food and sometimes Arabic cuisine. Nanti ble2 blogger nk wat geder2 lg jom la g Shogun nak? hee..

Miss Q said...

Alamak kau nihh.. tibe2 teringin nak sushi! isk3

re: Kau keje kat bahagian polis traffic ke? nk tanya nehh ..dlm komputer cek saman tuh, ada no IC tukang pembuat salah. No tepon dia ada x? Haku nak tuntut hutang dari dia nehh..

notti netti said...

hidayah-tak pernah...tapi..cara ko ckp mcm best......nanti boleh la try, tapi ada kat ou jer kan?

notti netti said...

Q - amboi ko.....ehehe aku buka polis terafik....aku polis yg dok sibuk usha party tupperware...ehehe...tak bley direveal la dek non....itu rahsia, kang aku kena turun pgkt la......dah le aku tgh berusaha nak jadi pekerja cemerlang nih.....

Miss Q said...

oo mcm tu ekk? ksentap makk.. ada idea lain lg x??

Hidayah Shafiruz said...

Ade 3 tempat, OU, Sunway Pyramid, dan di Jalan Pinang..(",)


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno