Thursday, May 13, 2010

Eeee...seram sejuk I taip en3 nie...kisah cacing....

Err...rasanya tak payah la korang
tengok gambar, korang bayangkan jer pun dah cukup kan?
I pun tak terfikir nak donlot dari En. Google...
eeee....mau muntah balik mee yang I makan tadi...
Nie semua pasal kes borak ngan Mummy AYu kat
dalam kereta lah tadi..
leh pulak terbukak cerita pasal cacing
atau bahasa Inggeris nya...worm
atau bahasa amboyat I - eeegeligelemantakhinginakupegangko!
Nie cerita pasal my mom laa
dia nak sangat kasi my 1st son ubat cacing
tapi dia tak nak tengok rupa cacing tu
in case after my son ambil ubat cacing tetiba keluar cacing la kan?
dia suruh I yang tarik keluar cacing if betul2 la cacing keluar
EXCUSE ME!
nak tatap muka cacing kerawit tu pun I tak hingin,
ini kan pulak nak main tangkap pastu tarik2 keluar cacing yang
terjuntai2 dari montot anak I...guna jari jemari I pulak tu.
Mau I panggil bomba kang.
and mau pengsan I....
I belajar menembak, tapi tak belajo cara2 nak tarik cacing keluar dari montot nie..
eee....seram sejuk...
tetiba bulu naik!
So I saja nak tenteramkan hati mak I...
(ye laa..kang dia bebel...)
I cakapla....sekarang dah moden, ubat cacing pun dah moden,
kalau makan ubat, bukan sahaja cacing mati or pura-pura pengsan..
malah ia turut menghapuskan rupa paras cacing itu..
so yang keluar adalah bentuk shit!.....taik laaa....
so tak perlu takut...
ok fine!
Mak I dah tenteram...back to normal
Tapi I gatal tanya lagi..
kita orang dewasa nie ada cacing tak mak??
My mom cakap....
kalao mati nanti siapa makan ko?
cacing perut or cacing tanah?
dia cakap lagi,
time ko bedah ceaser dulu,
time doktor belah perut ko
ada dia jumpa cacing dalam perut ko?
hmm takder la pulak...
I cakap la kat Mummy Ayu..
Ayu pun mengiakan...siap dia tambah lagi
kalo ada cacing dalam perut time I bedah ceaser dulu,
mesti my baby dalam perut tu tengah main pintal2 cacing tu..
eee..Ayu..mulut ko longkang!
geli tetiba...
taknak bayangkan..
dah!
The End
psst- kalo ada orang baling cacing kat I...
I lari 100 meter pecut! tanpa tengok side mirror.
Me Naughty..me Netty

4 comments:

SHAZA said...

hahaha........

maszmadi said...

eee, ingat x nak bace td.. tp da tbace jugaks.... gelinyeeeer x mor bayangkan.

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

i lagie horror cicakkkkkkkkkkk!!!
cacing ok lagie kalau i tgk...

tp kalo cicakkkkk!!!
tdakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!
horror cicak tue!

notti netti said...

sHA- GELI KAN?

Mas= eeeheheh...u pun gelik eeeee

LadyVerde- yer mari kita sama2 hapuskan haiwan ternakan itu...menci....


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno