Thursday, May 13, 2010

Arrggghhh....letih la camnie....

Hari nie, mood terumbang ambing..
Tetiba jer pulak 2, 3 hari nie I
I bekerja bersungguh2
and kerja datang non-stop
(I makan Gaji tidak buta bulan ini)

Sudah la bangun lambat
semenjak dua menjak nie
I notice, I kerap bangun lewat
bukan tak set jam loceng,
but tangan nie gatal jer nak off kan..

(buatan orang kah? :) )

so....I akan bangun dengan kelam kelibut,
mandi pun takder sabun buih
cuci muka pun dah takder style ala2 facial
baju kerja pulak, adoiii ...pagi nie baru nak gosok

so....keputusannya
I rasa macam pakai kain pelekat pulak ke ofis.
Diserikan lagi dengan tudung yang tak sama color
(sila lihat gambar bawah)
adehhhh....dah macam joyah kampung pulak...
kasut tak menepati citarasa,
tapi confuse, kenapa I pilih kasut nie..

isk!
dan perut adalah sangat berkeroncong...:(

Nasib baik si starbuck latte tak bangun tadi time I nak pergi kerja

(jeles tengok dia tidur.....cam takder masalah pon....)


Bagi merelexkan diri,

cam biasa I akan amik seketul ais and sapu kat muka kasik sejuk

dah!

psst- congratulations to our badminton player....

camni la kalo nak bertanding....
adatlah kalau kalah....(bagi player yg kalah)
tapi semangat nak kejar tu ada....
suka-suka

Me Naughty..me Netty

3 comments:

mummy_ayu said...

sabar ek net..sian ko...

Rifqi Zuhairi said...

Alamak...kontranye...bantaila..skali skala jd joyah kampung....
Yes...congrat tu our player...baru la best game semlm kan...lawan bersungguh2...

firahadifa said...

alahai.. ciannyer.. tu la.. aku pon malas nk bangun pagi if diorang kalah tadi.. kekeke


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno