Monday, June 14, 2010

Semalam kemas rumah....teringin nak buat garage sales

Huhuhu...penin kepala tetiba ( sebab makan dalca daging0
Padan muka, sapa suh makan daging kambings.....

Ahhhgrr fedulik itu semua....
semalam I kemas biliks....
"En.Hubby asyik kasik warning jer.....nak I kemas bilik or nak bakal madu kemaskan?"
uiishh tabik hormat...! takpa-takpa...I kemaskan....
takyalah ugut manja lagu tuuuuuuu..................ngeriii ooooooooooooo..........tak selera nak berak dah!

So...berbekatkan ugutan paling chomels tersebut...
I pun berusahalah....nangis-nangis mengemas sikit2....(sikit jer...x banyak pun)
seyes...bilik masih belum kemas....makin teruk jadinya...
namapun I dok punggah semua barang.....
Bilik masterbed room tidak seperti bilik master....alah! takat bilik gundik istana jer...mana mau cukup letak barang......and some more my barang banyak......(En.Hubby kata barang I banyak dari dia)

so....i tot nak buat garage sale la....or...rummage sale ker?...or junk sale...ker...(eh! tapi barang nie bukan junk) ada yang masih baru and elok and berjenama.....

Oleh yang demikian...tommorow I will publish foto barang2 yang nak dijual.....murah sikitlah......hope u guys ada nak beli yer?.....kalo taknak beli..its okey, meaning that barang itu masih kuat jodohnya dengan I...hahahahaha
antara barang yang tertransform untuk garage sale I (walaupun umah takde garage) is:-
handbag coach, bag kasut braun buffel, hiking bag, kain ela, baju bajan, books....cermin ikea (baru), boxes, handphone sony dan memacam lagi lah.......tunggu esok yer???

I akan kasi harga yang berpatutan.......keh keh keh....
okey....nantikan kemunculannya esok...muahhhh!

Me Naughty..me Netty

7 comments:

deena awanis said...

coach tuh kasik diskaun 80% eh p.netty..sob sob..sian i yang x mampu nak beli coach neh..=D

notti netti said...

deena- pyo dak deena nih ahahahahah...kita tengok dulu camno eh? hahahhaha

*Miss Geli^ said...

ala..
opis aku blok internet ni jadi gile..aku tak bleh nak view view gambar kat blog..sakit ati la camni


:(

momguess said...

agak2 ko bukak buku 555 tak?
hehehhe

notti netti said...

momguess- bukak bukak..hahahahahaa


miss geli- tu la ko....aku dah nasihat....jangan koje skodeng jer...kan dah kena blog.....simpati aku.....

momguess said...

kalau ko buka buku tu ada interest tak?
hahahahha

Kimizo said...

jarang dengar pasal garage sale kat msia ni


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno