Thursday, June 24, 2010

Kenapa dengan Nuffnang Saya nie????? Anybody can help me...??

Salamsss sedih :( ....
I sangatlah susah hati.....
kenapa En.Nuffnang perlakukan saya sedemikian rupa?
Apakah salah saya?
Saya tidak pernah curang kepada En.Nuffnang mahupun berskandal dengan iklan lain.....
Adakah En.Nuffnang mahu mensabotaj saya?











mana perginya...jumlah tetamu-tetamu yang membaca blog saya?.....
saya betoi2 terkejut En.Nuffnang.....
masakan semenjak 20 JUN 2010, tiada seorang tetamupun yang berkunjung ke blog saya......
jika tiada, bagaimana mereka boleh meninggalkan komen di blog saya.....???
saya sangat musyikil En.nuffnang....
Bila saya check Earning saya,
kurang RM6.00...
kenapa En.Nuffnang.......adakah akaun nuffnang saya perlu dicukaikan sebanyak RM6.00? ataupun En.nuffnang sengaja hendak meminjam duit dari akaun saya semata2 hendak membeli ais-cream kepada diri sendiri? ataupun En.Nuffnang sengaja mahu meremukkan hati saya dan membiarkan saya terkulat2 di depan skrin computer berjenama Fujitsu ini????












Saya amat pasti En.Nuffnang.....dari 20hb 2010...memang ada pelawat yang visit ke blog saya, paling lekehpun saya sendiri yang melawat....tetapi di bahagian views...seperti tiada orang langsung yang memvisit saya semenjak tarikh keramat di atas tersebut...masakan sehingga sekarang tiada sesiapa yang melawat blog saya?...........oh! sedihnya........why nanang ku why nanang!!!!!?
status saya yang glitterati juga telah bertukar kepada ordinary......why nanang? why?....
SAYA TAK PERNAH CURANG!!!!!!!!
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..............
baru gembira pabila gaji keluar hari ini, tetapi kembali berduka pabila melihat akaun En. Nuffnang......sob..sob..sob....
Me Naughty..me Netty

15 comments:

emy/mamasuri said...

iyelah en.nuffnang..
sy tiap2 pagi bertapak kat blog si nett ni..
apa citer..sian kwn sy ni..uhuk uhuk

deena awanis said...

uikss..everyday i visit blog u as halimunan ker??aiyakkk..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

dear, sebabnyer u tukar template pastu tak copy paste code nuffnag tu balik ke dalam html blog u...sebab tu graf nuff jadik camtu...kiter tengok blog ni tak de iklan nuff pun...cuba check balik k

[-suziey-] said...

huhu kesian ko..abisla ilang sumber pendapatan sket..

notti netti said...

anje- oooooooooooooooooooo...ngong saya

deena/emy- sob2 sian korang halimunan

notti netti said...

suziey--waaaaaaaaaaaaaaaaa...ilang 5 hinggit uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa......

mommyYen said...

ha ah lah Net,btul kata Anje tu..hihik..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

dear, kalo nak masyuk...tepek ketiga2 iklan nuff tu k...notti punyer ada satu jerk...tepek lagik dua k...cayok2

notti netti said...

mommyyen- hehehe

anje-alohhh tima kasih.....u baikkkkkk lohhhh....

anes said...

salam cik notti..ni nk tye soklan lari topik skit..iklan nuffnang yg mane ye..??sy nmpk logo nufnang j..

notti netti said...

ada iklan nuffnang..kengkadang keluar digi kengkadang keluar iklan nescafe...tapi ikut blog la....and ikut time iklan tu keluar :)

Qaseh said...

ksianyeee...hmm takut terjadik kpd sy..mcm mana benda ni boleh berlaku

firahadifa said...

net , aku rase ko try delete dule nuff kat blog cake ko tue.. mungkin en nuff tengah pening .. mana satu blog nyer..

aku da penah try , its work!

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

i think sebab u tukar template then u tak complete copy nuffnang kot

notti netti said...

Qaseh- entah le..mebi sbb aku dok sibuk gossip kot...

fida- ok aku try...kalo hilang terus, aku amik semua duit dlm acc nanang ko lak.

Verde- yup u rite....sbb I tukar template n forgot to copy balik nuffnang...isk isk what a waste....!


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno