Thursday, June 3, 2010

Apabila Bos Besar.......Notti Netti....Maya Karim....dan bala tentera semut kekenyangan........

Sebelum tu, I nak mintak maaf pada Mummy Ayu....
sebabnya...takada satu gambar pun I snap...
walaupun ayu dah buat call reminder kat I..
"Net, jangan lupa snap gambar...jangan lupa...jangan lupa"
ya! aku tetap lupa......
heheh....itulah yang terjadi apabila kelaparan menguasai minda...
lupa anak, laki, hutang, kucing, arnab, biawak bagai....
(ooo...itu rupanya perasaan kena santau yer.....ilang akal jap)

Ala ayu....biasa-biasa jer breakfast tadi...
ko pun tak teruja sangat.....
makan......nasi putih, lemak kuning ikan tenggiri, lauk daging masak kunyit, ayam goreng rempah, sambal sikit-sikit....putu mayam...alaaa tu jer laa...tak havoc mana pun...

tapi kalo ko nak menu yang pelik sikit...adalah....file masak lemak kuning (file kena kuah lemak kuning), sambal monitor (mangkuk sambal letak atas monitor), ayam goreng tisu ( tisu tutup lebihan ayam for officer yang tak sempat makan), teh semut (semut berenang girang di dalam jar air teh....eeeee) and ayam kerutu pok pek pok pek (Maya karim membebel sambil makan ayam)...itu jer...tak ada lah menarik sangat.....

oke laa..aku kena buat kerja dulu.....
tadi Maya karim raba lebihan kadar keluran negara kasar aku....(lemak badan lah!)
eee...bukan sahaja mulut nya bercakap agak pantas...tangan nya juga pantas memicit-micit stim KDNK I...isk isk isk.....
I TERNODA.........T_T ......lari persis anak dara era 60-an menuju ke tandas.....
 Me Naughty..me Netty

3 comments:

littlehumblelynn said...

how i wish to see u...sgt kelakar!!!nice to read ur entry...full of passion!!MK..smp ht u noda cik nett kita...

notti netti said...

littlehumblelynn said - errr...u nak I panggil u apa yer? litle ker? humble ker? or lynn??? or said? - eheheheh I tak ada lah kelakar mana pun....i seyes org nya.....i gelak, ketawa bila perlu jer.//////kah kah kah.....

littlehumblelynn said...

nett,

nice to found this blog..u can call me LYNN..


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno