Wednesday, June 2, 2010

Okeee..okeee.....I utamakan jawab kuiz dulu.......

a) COPY AWARD
   - I dah copy and siap paste dalam computer bos I........bile dia tengok beruang tu, confirm dia tak jadi marah....
(b) BERI TAU SAPA DAN LINK PEMBERI AWARD INI

Errr.......sapa eh? aku luper...kaizer?....kauzer, kaizen...kozen?...alaaa...mak banyak sangat urat putus laa...cepat jer lupa haaa.....mintak hampunnnnnnn

(c) TAJUK POS KORANG MESTI ADA 5-FIVE-KHAMSAH? KENA JAWAB 10 SOALAN DAN SETIAP 1, DENGAN 5 JAWAPAN...
errr....aku baru tau ada word KHAMSAH........

(1) FIVE NAMES THAT PEOPLE CALL YOU :

1. Netty Noreen!!! - Nurse kat Hosp. Pusrawi panggil aku.

2. Net-Nama 'jaring' nie memang otomatik orang akan panggil aku...seyes tak tipu!
3. Puan Net- budak ofis panggil aku......dah berkali2 aku sound suh tambah 'Sri' antara Puan and Net tu...tapi diaorang dogel.....

4. Wen-Family terdekat panggil aku...and adalah 3,4 orang yang panggil aku nama nie...

5. Ibu Sangat Cantik dan Keyuttt- orrr nama panjang nie..akan aku ajar kepada My 1st son and si starbuck latte nanti......berusaha!!!!
(2) FIVE IMPORTANT DATES IN YOUR LIFE :

1. 2 oktober- besday aku....dah tau kan? sila kasi hadiah!

2. 15 mei - laki aku punya hari kejadian keluar kat bawah tu...

3. 10 sep and 30 dis - both my son....

4. setiap 1 hb - hari kena paksa bayar hutang.....
5. hari-hari....aku rasa important........cari duit....kerja....cari duit...kerja...beli kasut!
(3) FIVE THINGS YOU DID YESTERDAY

1. Makan

2. Ngutuk, ngumpat
3. Berak

4. Masak, minum
5. Tido

(4) FIVE WAYS TO BE HAPPY :
ini khas utk aku......bukan utk korang
1. Pergi Midvalley
2. Jenjalan kat kedai kasut

3. Cuba try kasut itu
4. Tengok harga dulu
5. Then.......BELI....uuiiiisssss happy gilerrr........sekarang nie pun tgh happy....
(5) FIVE FAVOURITE MOVIES :

1. Citer org putih
2. citer org putih

3. citer org putih

4. citer org putih

5. citer org cina
(6) FIVE FAVOURITE HOBBIES :

oh!  hobi aku bertukar2........takut korang dengar kang...
(7) FIVE FAVOURITE PEOPLE :

org pun ada feveret ker? ingat makanan jer? aarrgghh aku tak suka org...aku suka makan! sapa lah buat soklan nie.....tak kretip langsung.....kalo aku list 5 nama ahli keluarga aku...tak ke kecik ati balance2 punya ahli keluarga.....isk isk isk...gie ngaji dulu kalo nak buat soklan.......emo tetiba...
(8) FIVE FAVOURITE PLACES FOR VACATION :

1. umah, yakni atas katil...oh! tanpa suami....
2. jamban...syeyes..korang nmpk jer tak penting.......tapi...........korang g mana2 benda nie korang carik dulu...kan? baik ngaku....

3. tempat ada pantai...

4. tempat ada volcano........aku kan gaban......bila lagi nak menentang raksaksa....

5. Paris........*en.hubby sila catit dalam diary*. Asik u jerr g obersea..I pun nak gak....

THE REASONS YOU ANSWERED THE SURVEY :

eh! I tot jawab kuiz nie dapat duit ker? dapat air kotak ker?...tak dapat eh?.......apa la punya kedekut! org derma darah pun dapat roti n air kotak tauuu......emo lagi.
10) FIVE PERSON TO TAG :

1. RAIN - my feveret korean singer
2. Bos aku

3. setiausaha selulit bos aku

4. aci angkat sampah (ko utg aku 3 kuiz!)

5. KPN- Ketua Polis Negara......

6. kumpulan wondergirls....haaa cukup 10....


Me Naughty..me Netty

5 comments:

[-suziey-] said...

khamsah tu bkn bhsa arab ke

Farra Dhelina said...

haha setiausaha selulit bos tu kak ayu ke?? haha.. klaka wording selulit tu..

notti netti said...

suziey- ha'ah..memang bahasa arab pun...eheheheh aku slow sikit....

Farra- hehehehehee.. jangan kasi tau dia..

notti netti said...

suziey- ha'ah..memang bahasa arab pun...eheheheh aku slow sikit....

Farra- hehehehehee.. jangan kasi tau dia..

mummy_ayu said...

oo...bila plak aku jadi setiausaha selulit lak nie...:-(


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno