Tuesday, June 1, 2010

Korang Ke Kat Dalam LRT nie?????


Dicilok dari Tube Awak....

Er...apa yang aku perasan la kan....pompuan nie dok pekik KO KAT MANER!
KO KAT MANER!
KO KAT MANER!
AKU NAK JUMPA KO!
AKU NAK JUMPA KO!
AKU NAK JUMPA KO!
soalannya...cuba teka berapa kali minah nie tanya ko kat maner dan aku nak jumpa ko......

selebihnya I tak de perasaan nak dengar...
tapi korang perasan tak apa benda yang bestfren forever dia bawak...
Haaaaaa.....
dia bawak pepar bag Charles & Keith laaaa.........(mata I nmpk brand itu)
Musti ada kasyut kat dalam tu......
Motif????
Hempuk jer kawan dia tu dengan kasut....

Me Naughty..me Netty

11 comments:

LeEyA said...

pnh tgk video ni dlu.. klu jadi kawan dia.. mmg dh kena hempuk ngn kasut tu.. hahahaha..

[-suziey-] said...

hahhaha..i like ur last statement..
org giler ke tu?

notti netti said...

LEEYA- U BERPERASAAN SEPERTI I/.....EHEHE

deena awanis said...

lagi satu dia asyek cakap "sape pompuan tu??"

tapi rasanye kalo camtu ler perangai pompuan ni terpekik terlolong, memang patut bf cari org lain kot..opppppssss..

kakchik said...

macam drama dalam tv je skrip dia. susah nak dapat award ni.

hehe, net ni mata dia sensitip sungguh dgn brand kasut.

notti netti said...

deena- ye..betoi tu....relax ahhh........cam takde kumbang lain....

kak chik- oopssssss...terlebey sudah eheheheh

Superstar said...

hakhakahahakk... apa la drama queen kat public nih... bingit betul.. betul tu netty... patut hempuk je dgn kasut tuh. biar dia sedor diri sket. mcm kena rasuk daa..

notti netti said...

suziey- eh! u nak g yamen ker?......baru pass gosip ngan kayu.

notti netti said...

superstar-i sokong u....dah hempuk, lariiiiiiiiiii........

deaf_angel said...

hi
kat spore ni..
it can happe to ourselves or our love ones, kadang2 something happen buat kita just snap and lost self control walau kat public.

notti netti said...

deaf_angel- hmmm yer yer...i pun pernah cam2 gak......tak not in public la......malusss!


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno