Wednesday, June 23, 2010

Akhirnya Ariel Peterpan mengalah jua..........scandal hebat bulan ini...

Ya, anda tentu mahu gossip bukan????
Meh kita bergossip sakan....gossip di mana seluruh Asia dah tau.....
Er rasanya..penduduk eropah tak kenal sangat si skandal berdua nie....

So, heboh di perkatakan pasal skandal seks antara penyayi Peterporn dan si Luna Maya and Cut Tari tu...
Lagi heboh daripada World Cup dan skandal fasha sandha........potong stim betoi laaa..
...korang dah tengok blom pembikinan video lakonan peterporn and si Luna Maya????...sudah? belom? mau tengok?...oh! I hanya mengajak bergossip sajork...bukan mengajak bergotong royong menyaksikan video lucah yer?.....ehehhehe tapi teringin gak nak tanya pendpat si MAYA KARIM...eheheh mesti panjang lebar pendapatnya......eheheheh nanti ko...I interbiu.....^_^

hmm at first terdetik gak nak kasi tepek gambo pasangan skandal terhebat tu...tapi bila I fikir2kan balik....kalo I tepek video or gambar di bawah sedar pasangan skandal nie..kang ada laaa pulak pagi2 nie...er...er...yang baca blog I karang, termelancap or stim non stop.....kalo si pembaca berjimak dengan laki or bini masing2 takper ah..ni kalo stim sorang2, sapo nak jawab? I takmo bertanggongjawab......Laki I pun jauh nun haaa........so I amik keputusan, biarlah en3 ini tiada gambar pasangan skandal ini.....huhuhuhu....lagipun I risau anak I si 1st son and si starbucks latte baca blog I...eeee pengaruh yang buruk nanti......
Lagipun si Ariel dah serah diri di kantor pak polisi......so dia bakal la terima balasannya.....hmm nasib badan laaaa......popular dengan cara yang er..er...salah...hmm siapa I nak judge diaorang kan?....

Apa yang nak I borakkan disini....ialah...dulu I minat dengan si Ariel Peterpan nie....
sebab suara dia, body dia...but sekarang...dia dah seperti si Edison ( ala, artis hong kong yang kantoi skandal video seks lucah gak), Si ariel nie pun skandal bukan satu...dengan bini orang si Cut Tari pun dia sebat...and direportkan ada 32 lagi skandal dia ...isk iskisk...I harap I bukan salah seorang laaa....lagipun sib baik I nie jenis Iman kuat...kang dengan2 I sekali si Eriel nie sebat.....ehehehhe nak jugak tu....

I taknak laa cakap banyak..kang dosa kecil makin besar
isk isk isk.....perjalanan hidup I di midV part 2 masih belum siap lagi....baik concentrate yang en3 tu dulu.

Di sini, suka I katakan, uols yang mana2 nak berjimak tu.....
make sure la pasangan anda menepati piawaian, tidak mengambil or merakan gambar anda sesuka hati diaorang jer.......dan kengkadang bila anda tengah stim dengan pasangan anda, anda musti tidak sedar gambar anda dirakam....bukan?.....anda rasa dunia ini anda yang punya...bila sudah tersebar video tersebut, nah! memang dunia ini anda yang punya hahahahahah.....
kengkadanga terfikir gak, belajar tinggi2....sampai master, PHD, tapi otak still kat lutut....
rakam gambar bagai sebagai kenangan terindah, save dalam laptop...bila nak upgrade or repair laptop...haaaaaaaaa...kantoi! oh! yer, uols jangan ingat yer, bila dah delete folder or gambar save kat laptop, maka video or gambar tu boleh hilang selama2nya yer.....? pakar2 or hacker2 komputer boleh kesan file yang dah didelete tu tau....seyes tak tipu. So...make sure jangan save video lucah korang dalam laptop....or paling mudah, takpayahlah nak rakam gambar anda, dah le buat satu dosa zina nie..tambahhhh lagi dosa...pada yang dah kawin pun, tak payah la rakam2 adengan separuh bulat anda.......
rakam dalam hati udah la yer....?

okelah...I tetiba lak lapar pepagi nie.....harus cari nasik dulu....berat makin bertambah....semalam tengok the biggest loser...dah berkobar2 nak eksesais and tanak makan nasik...tapi pagi nie...errr lain lak.....harus dirakam perangai buruk lantai I nie...sekian adios amigos...jauhilah diri kita dari porno morno....


 Me Naughty..me Netty

5 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

hahaha...siott jek ko ni...hehehe...

littlehumblelynn said...

nett..pepagi ko dah bergosip...!!!

Nidza said...

saya pun minat peterpan...tp skrg idak lagi...

notti netti said...

izann-= aku ker?

lynn- heheh ckp jer ko sukak

nidza- hehehe sama la kita

b.O.n.d.a said...

sebbaik kO tak letak videO tu net..kO jangan...aku pOser hari nih (-_-")


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno