Friday, June 4, 2010

Kisah mimpi...korang mimpi apa semalam????


Salamelekom......anda on tak malam tadi????
I biasa-biasa sahaja....tidak membanting pagi...
tidur sampai ke pagi...
okee enough!
Apa topik kita pada pagi Jumaat yang mulia ini ^_^
hmm dari semalam lagi I nak bincangkan pasal topik mimpi
alih-alih kat hot fm pagi nie, diaorang pun bincang pasal topik mimpi
ini sudah baikkkkkkk

uols mimpi tak tidur tadi?
I gila kentang punya mimpi and I don't like my mimpi tadi at all
seyes...melalut!!!! boleh buat perang nie....

and one more thing
I paling takut kalau I mimpi tengah buang air beso and mimpi hantu
why? buruk benor ke style ko berak???
tak....tak buruk....comel jer.
it just that bila 2 mimpi ini terjadi...bergabung..meletop!
confirm adaaaa je benda buruk terjadi kat I...
seyes tak tipu...even tho orang kata mimpi itu mainan tido
macam hari selasa lepas....
I mimpi hantu...oh! hantu tu tak le kacau I
dia sengih jer....cam tau2 jer I nyampah tengok dia sengih....
takda la pulak dia cekik2 I ker....berani la dia cekik gaban!
(eleh belagak la lu notti netti...tengok wayang hantu, pun tutup mata...pppiiiiiraaaa)
ok, ok, I pun tak tau why kalo 2 mimpi ini menjelma
sure ada benda buruk
benda buruk berlaku is
bila I mimpi hantu tu and esoknya I nak pergi kerja
haaa..kereta pulak bateri kong
memangggg susahhhh gilerrr
nak pulak I ada hal penting kat ofis
yang hantu tu pun taknak pulak kasi hint....
yerla at least bagi la tau bateri kereta I kong ker....boleh I stand by awal2....
takat menjelma jer...apa barang!
ada satu time tu I mimpi I buang air beso....er...air beso jer yer..
air kecik tak kira....eheheh
esoknya, I kena kecam hebat dengan bos beso I
isk parah tul....

but...
yang nie pelik sikit
bila I mimpi bogel or having sex (er jarang yer...)
mesti I akan dapat sesuatu kebaikan
such as
I pernah mimpi naked....err not me....orang lain
selalunya I tak kenal....(cover la tu!)
rupanya, I dapat good news....
dapat duit yang wah! bestakunakbeli80dozenkasut!
tak kiralah, janji naked or having er so call sex...
mesti ada kebaikan..
and I selalu harap I hehari mimpi benda alah tu...kih kih kih
dah la best...dapat hasil lumayan lak tu!
at 1st I mimpi benda nie waktu form berapa ntah...I ingat I akil baligh
yer laa kan..kata mimpi basah....
tapi heran gak...sampai sekarang dah jadi mak orang pun
ada kalanya I mimpi benda2 cam gini...
tak kan I baru akil baligh kot...
sooo...I memang ternanti2kan mimpi nie eheheheh

eh! tapi tak leh lawan mimpi laki I...lagi dasyaaaatttt
bila dia mimpi...dia suka berkata2
macam tok dukun pun ada.
kalo orang gila no ekor, mesti dah stand by pen ngan kertas dah.
as for me...kalo hubby mimpi n sebut nama perempuan
I akan standby parang  tanya dia
and as usual dia akan cakap bukan dia tu...org lain yang cakap
(meemmaang rasa nak lempang)

psst- uols pulak????????

Me Naughty..me Netty

7 comments:

mama tisya said...

mimpi sex nk dpt something ek..kekekke..aku jrg mimpi...mlm td pn nyenyak tdo...kekekeke

rsnye mimpi paling takut time pregnant yg tgu ms nk deliver...skit2 je mimpi dh terberanak...ekkekek

Aleyn said...

I kalau mimpi mesti melalut...tapi i paling x suka biler mimpi sedih, ada insan tersayang meninggal dunia kalau tak pun i yang meninggal...mesti lepas tu nangis macam nak rak...pernah 2 3 kali hubby dok kejutkan n pujuk...

malam tadi jer baru anak i yg 6 tahun tu ..tiba2 jer nangis tgh tidur....sedihnyer lah bunyi dia...sayu sangat....mesti dia mimpi sedih....terus i n hubby pujuk dia...teresak2 dekat 30 minit baru dapat tidur balik...hmmm

notti netti said...

Emy- aku time ngandung dulu, jarang pulak mimpi...nyeeenyaaakkk jer tido..letih kot.

Aleyn- ha, my son pun cengitu...kengkadang tu bila dah kejut...tetiba lak dia blur....isk isk isk

deena awanis said...

i selalu mimpi ngarut2..penah gak mimpi pasal berak...huhuhu..tapi macam xde efek pun...kehkehkeh

notti netti said...

deena- err cuba u mimpi berak keras...u mimpi berak cair kot....tapi selalunya berak keras lebih mujarab.....

momguess said...

aku mimpi ko ngan MK cemolot!!!
hahahhahaha
"apa2 pon saya blogers sayang akk MK"
cehhhh

notti netti said...

momguess- ooo tu dah melampau la tu...isk isk isk hahah


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno