Saturday, June 19, 2010

Bahagian sulit anda terasa gatai??????? Apa nak buat eh????? meh! I kasi tips....


Mintak2 la...yang baca blog I nie manusia cukup umur.....

Ye, I kembali semula bersiaran secara langsung di Cafe White Coffee Bangsar South....
sonok ooo..lepak sini with En.Hubby..laju gilerrrrr wifi....lebih laju dari broadband celcom milik bekas bini ke dua sultan brunei...ehehehe

okeee...topik kita pada hari ini...bukan lucah eh..
korang jangan turn to be blue pulak..
ini sekadar rujukan dan tips2 saja eh?

okey dayang2 caklempong ku sekalian,
pernah tak korang menghadapi perasaan tertekan akibat daripada masalah kegatalan melampau di bahagian sulit/vagina anda.....cuba check...! Pada yang lelaki ..., korang tak yah ngengada nak check girlpren korang, pompuan simpanan korang, bini korang atau korang punya sendiri!...nie tips untuk kaum wanita jer, bior diaorang check sendiri. 

mesti ramai yang menghadapi yer?....kan....kan....?
kadangkala, bila gatal dibahagian sulit, kita main garu jer without thinking perasaan adik chomel kita tersebut....luka ker?...makin gatal ker?....
memang la bila gatal kita main garu jer..nak nak..makin garu makin stim pulak tu....
tapi lepas tu..uisssh sakitnya tak ingat...sebab gatal...nak, nak pulak bila cik fungus mula merebak...lagi naya....and tak selesa kan? sampai bila asyik nak guna krim gatal?
Tak pun ikut petua orang dolu-dolu...cuci dengan air daun sirih...isk kengkadang tak berkesan sangat....lagi satu..mana nak carikan daun sirih tu....?

bila khamis malam jumaat nak bikin projek with hubby, mulalah malu or tak selesa..or paling lekeh pun....kata..."kita main belakang jer laa yer........kat area depan under construction....."
sanggupkah korang berkata begitu pada suami or scandal masing2????

justeru itu I, net cute berlesenkan gaban perkasa,
 ingin menerangkan bagaimana untuk mengatasi masalah2 tersebut.

caranya mudah....oh! saya tidak akan menunjukkan caranya...mahupun demo...
apa??
kamu mahu demo????
dalam mimpi kamu sahaja lah!!!!!

apabila gatal merenyam teramat sangat dibahagian adik chomel kamu..
kamu sediakan air panas suam suam kuku di dalam bath tub..
jika tiada bath tub, dalam besen besar pun takpe,
kalau takder besen, korang ambik jer periuk nasi saiz besar atau kuali yang muat2 bontot chomel anda..
pura2 tak tahu????? tak faham????
alah....macam tak biasa buat nasi kangkang...
benda nie lagi senang dari nasi kangkang..
nasi kangkang, anda memerlukan tenaga lutut untuk mengangkang..
susah tu........
ini tak payah...
teknik yang saya ajar hanya memerlukan anda landing baikkkk saje.....
sambil membaca buku or gossip2 dengan member anda di telephone.

kita ambil contoh besen sederhana besar sahajalah!
kemudian....letakkan garam di dalam air panas suam2 kuku tersebut
tak kisah garam apa korang nak letak,
janji garam....dan jangan pandai2 nak letak gula mahupun kicap..
korang ingat nak masak apa????
setelah garam larut.....
anda ambil bontot anda dan rendam di dalam besen tersebut 
and make sure....adik chomel anda yang gatal itu turut tenggelam sama
kalau boleh, kasi lemas!
jangan bagi muka.....
ketika ini, anda mungkin berasa, gatal2 sedap dan relax....
oh! berendamlah selama 15minit sehingga setengah jam, sambil menyanyikan lagu negaraku.....tiada sesiapa akan memaksa anda berdiri.......
Bagi  memastikan adik chomel anda benar2 pulih dan tidak gatal...,
cuba anda kentut manja sekali dua....
jika terasa gatal dicelah2 lubang angin tersebut..
rendam lah lagi...
jika tidak berasa apa2 yakni kebas....
maka anda boleh angkat bontot anda dari besen tersebut...
oh! buang air tersebut yer..
jangan sekali2 diberi minum pada suami anda....
ini bukanlah cara berkesan dan sah disisi agama
jika mahu merapatkan silaturrahim suami isteri....
percayalah! anda pasti terasa segar..bak dilahirkan semula.....
lap kasi bersih adik chomel anda...paling bagus..hairdryer kan beliau....
seyes! I tak tipu.....hairdryer bagus untuk mematikan kuman yang adik chomel anda pelihara selama ini....
oh! tidak perlu memakai bedak atau foundation....pakai jer sepender chomel
bagi menutup apa yang patut
dan anda boleh meneruskan aktiviti anda semula...
jika anda masih berasa gatal....bukan dibahagian sulit tersebut..
tapi dibahagian lain?
mari jumpa saya..
dengan sedikit penampar besi..
mungkin kegatalaan itu akan lenyap untuk selama-lamanya...
Sekian...dan selamat mencuba!!!!!!!

Oh! testimonial tidak diperlukan sama sekali...saya bagi tips free jer...dan tiada kaedah MLM di sini...

pssst- asal I nak berendam...ada jer orang datang ketuk pintu.....isk.....!!!!
Me Naughty..me Netty

23 comments:

sue said...

Hi Netty!..heheh..good info..sue baru tau plak bleh rendam dalam air garam utk hilangkan gatai2 keputihan tu...Fuhh!..betui..memang hazap kalau terkena penyakit ni..Cukup la..tak mo terkena woo...

mama tisya said...

ko ni mmg suka la wt entry aku leh gelak2...bab mengangkang mcm nasi kangkang tu yg tk tahan...ehhehehe

notti netti said...

sue- i dapat tips nie pun dulu, dari my doktor pakar sakit puan.....sometimes guna krim tak selesa....and lambat kesan dia.....seyes..air garam nie mujarap and selamat and one more thing...tak berbau kita punya adik chomel.....try laaa.....

notti netti said...

mama tisya- ko tobat2 laaa...dari buat nasi kangkang ke laki ko...sebab tu sakit gusi...tuhan marah oooooo....

miss yatie_pinky said...

hahaha..akak ni klaka la..tp tips yg beguna ntuk mak sy..dia asyik ngadu gatal je tang 'tuuuut'..xpe nnti sy kasitaw sama mak sy cra2 nak bg ilang gatai2 tu..hehehe..tq kak 4 ur infO :)

mama tisya said...

tkde maknanye aku nk wt nasi kangkang...tp gusi sakit lg..huhuhuuh

notti netti said...

miss yatie_pinky- tips nie berguna tau.....eh! ko kasi tips yang rendam garam jer tau...jangan kasi tips yang nasikangkang lak...dosa akak tau...

mamatisya-gusi sakit tu laaa...maknanya ko byk wat dosa..kat laki ko n aku eheheheh

aLya said...

gUd tiPs n bez nk bace..hehehe
tHanx 4 shaRing..!!

notti netti said...

alya-sharing is caring....kan? kan?....

iEfa said...

fes time masuk ur blog...hihihi menarik tipsnyer...

but mase tgh pantang mmg ari2 kene rendam air garam cemtuh...tuk cepat jait luke...so bleh jd xtra info dh kt tips :D

ieyza said...

salam kenal netty....
entry u nie mmg klaka laa...tapi dapat gak ilmu...leh dipraktikkan nie...moga hubby makin sayang...ahakssss

notti netti said...

iEFA- ye...I dapat pun time pantang...untuk cepat luka okey....

ieyza-hi,eh! en3 I nie kena bayar laaa...meh sini 50sen.....^_^

kacang said...

good tips=)

notti netti said...

kacang-thanx.......hanya tips yg berguna saja I masuk en3.....

Miss Q said...

kah3..periuk nasi besar?? lepas tu ada jamuan makan kecil-kecilan, nak masak nasi guna periuk tu..Abes semua tetamu sayang kan kau, Netti!

Petua rendam2 air suam ni juga patut amalkan spjg mengandung spy "menda alah gua tu" ni flexible membuka bila beranak. untung2, x payah gunting nak membesarkan laluan!

p/s: kalau garam tiada, kicap masin pun bolleee..kih3

notti netti said...

Miss Q- kicap masin cap tamin...tak pun cap kipas udang...bagus kualitinya....segar ehem ko nanti eheheheh

emy/mamasuri said...

wah baguslah tips ko
takyah nak beli ubat mahal2 kan
kasi nyah itu bakteria cara senang je..
nnti aku cuba..aku bgtau result nyer yek..hehehe

emy/mamasuri said...

wah baguslah tips ko
takyah nak beli ubat mahal2 kan
kasi nyah itu bakteria cara senang je..
nnti aku cuba..aku bgtau result nyer yek..hehehe

Huda Luna said...

mmg noti!

nanti kena la cari baldi besau satu

notti netti said...

emy- hahaha takyah bgtau resault.....kih kih kih...bukan aku bley dpt duit pun.....

huda- kan i ckp...kasi lemas.....so cr yg beso yer...

mrs kayrul said...

thanks sis netti untuk info nie....kegatalan adik chomel memang dah tahap kritikal tapi malu nak tanya dan jumpa doktor...mujur la sis ada caranya...boleh la cuba lepas nie

Ika Atiqah said...

Confirm ke mnjd...adoiiii naek melecet da adik comel sy nie..try la ecok...

Ika Atiqah said...

Confirm ke mnjd...adoiiii naek melecet da adik comel sy nie..try la ecok...


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno