Monday, June 14, 2010

Is it normal, my son suka barbie doll????

Assalammualaikum Uols...
macam mana Uols punya Sabtu Ahad? seyenokssss???
I ke kg since my starbucks latte still demam and memerlukan sedikit kasih sayang I
huhuhuhu......dah pandai nak mintak dukung dah..pantang letak...nguuwwweeekk jer...

anyway, thanx Fida kerana menghadiahkan kereta control yang berharga RM38 hinggit ini...sangat shantiks dan boleh terbalik-terbalik tayarnya..
but Fida, as I mention earlier....
My 1st son nie tak boleh dapat mainan, sekejap jer jahanam

See Fida.....tak sampai setengah jam I kasi dia..
dah tercabut antena tu...nak pasang balik tak buleh...
skru tercabut...haissshhhh.....
itu baru antena...i tak sanggup nak tunjuk u, tayar kereta nie yang tercabut..
nanti hati u retak bila tengok gambo tu...ehhehehe
Next time I nak kasi kucing kat anak I, tengok..patah tak ekor or kaki tangan kucing tersebut....

Tapi....
yang I peliknya bercampur terkejut...
bila My 1st son nie..kusyuk main dengan mende alah nie...

Patung barbie kepunyaan anak buah I
si ain keding.
Haduiihh...I dah kasi dia kereta, senapang patah, piano, duit RM50,
kunci kereta honda atuk dia...
but still dia stuck with this doll....
siap bugelkan lagi....aiisshhh dah kes nayakan patung tu...

tengok ah...kusyuk giler.....I bentang
ayam kfc depan dia
langsung dia tak pandang.....
eee..NORMAL kah itu wahai kengkawan sekalian....
tapi I perasan...dia suka main masak2....
adeehhh kes naya nie.....
mungkinkah sebab dia selalu follow my mom ke dapur...maka dia telah terikut untuk main masak2.....
ahhh think positip...think positip....
Tapi yang pasti......


My 1sy son berjaya membuat si ain keding ini
meraung, mengamuk menangis sampai muntah-muntah...berak bagai..
haiiiish...budak....budak......
Me Naughty..me Netty

8 comments:

mama tisya said...

uiks ganas ye ..br dpt adiah dh rosak...si starbuck latte demam ye..smoga cpt sembuh

die suka main barbie doll sebab nk bogelkn kot...hahahaha

deena awanis said...

normal jugak kot..sbb lumrah lah kan lelaki suke pompuan..kalo tetibe dia suh u belikan patung yang boyfren barbie tu lagi problem!!huhu

firahadifa said...

hahahaha... lepas nie tau la aunty nak beli apa hadiah birthday... ahahaha

tak pe nett, perasaan ko jerk tue.. dia mesti jadi lelaki gagah perkasa pnya... kalau tak , takkan sampai setengah jam da jatuh antena kete tu.. aahahhaa

eh.. si ain anak buah ko tu kiut arrr ..

notti netti said...

Emy- aku pun rasa macam tu...dia saja nak aksi aku malu dengan memvogelkan si barbie getiks itu...

deena-ha'ah...pehal I tak terfikir eh??

Fida-amboi2 kooooo.....eh...si ain tu available lagi....ko nak berbesan ker? hahaha

mummy_ayu said...

ha ha ha..sama gak la ngan Ian..abis Iris nye barbie, anak patung, mainan masak masak dia layan sekali...biarkan ajer...

notti netti said...

Ayu- sib baik...anak ko dah nmain barang gigirl dulu...

maszmadi said...

hm, normal kut.. dia nak explore bnde2 baru la tur.. think positip yerk..

Intan said...

Haa haa...errr...nape vogel kan barbie doll tu :D

Takpe netti...nie nama nya "explore" but sometimes kita kena jugak guide depa elok-elok and bgtau apa yg diorang main tu and for what...


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno