Thursday, June 24, 2010

Berita Terkini............Makluman Untuk Anda........

Hari ini my 1st son and si Starbucks Latte datang kolumpo...
Mereka sedang dalam perjalanan menuju ker rumah saya...

Keadaan Rumah?
sangat bersih.....semalam saya bergotong royong seorang diri membersihkan rumah dalam masa kurang 4 jam.....dan saya yakin, kedua2 anak lelaki saya....(saya rasa my 1st son jer kot) boleh mempersepahkan rumah itu kembali dalam masa kurang 20minit...sangat hebat bukan anak2 saya (biasalah, anak gaban....)....adakah anak anda begitu juga? ataupun lebih tertib berbanding anak saya....eheheheh

Keadaan Diri?...
Ya! sangat memuaskan hati...
semakin lama En.Hubby meninggalkan saya, maka.....makin lamalah juga body saya membesar dengan sihat dan kuat..........ehehheeheh...saya sangat kasihan.........(sila peluk saya dan dermakan RM20.00 sebagai wang saku pengubat duka lara) ehehehehheheh..........

Keadaan Jiran Tetangga??
Ya...sangat baik sekali...seperti menanti2 kemunculan saya dan anak2...atau lebih berkesan lagi pengunaan tatabahasanya...ialah menantikan kemunculan souvenir dari En.Suami.....hmm...sangat pandai jirang tetangga ku berkias......

Keadaan Pak Guard di Rumah?
Ya! seperti biasa sentiasa bersedia mengawal pintu pagar dan berskandal sakan dengan makcik2 berstatus bibik indonesia....isk isk isk.....akan ada projek besarkan malam ini? malam ini malam jumaat kliwon bukan?
adakah mereka akan bertukar menjadi sang momok dan sang kliwon di atas katil berlubang? biarlah mereka diselubungi misteri....ANDA? diam2 sajalah...buat hal masing2....yang mengandung bukan anda...tapi si momok2 itu....

Jadi!!!!!.....Saya akan tunggu tepat jam 5 pm hari ini...dan akan berambus pulang ke rumah untuk menyaksikan aksi penyepahan rumah berlaku oleh anak2 saya.....yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
(ibu kamu sangat sporting bukan????????)
Me Naughty..me Netty

3 comments:

mommyYen said...

huhu..net,jeling je bibik-bibik sekalian tu net..

littlehumblelynn said...

aku tgh membayangkan ko tgh sdg kelam-kabut nak balik..berlawa2an..bermanja2an dgn en suami...dan berwrestling2an dgn para kanak2 itu...esok hapdet ok!!

notti netti said...

mommy Yen-= harus ku jeling dgn mata kasar aku nie

lynn- eh! ko silap la, en.suami still kat korea, anak2 I jer baru dtg bergediks gediksan dr kg dgn I kat kl...


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno