Thursday, June 17, 2010

BINI KE -2 SULTAN BRUNEI DICERAIKAN...oh! apakah??????

Wahhh! pepagi lagi I dah ajak bergossip....
Itu namanya gossip girl!!! eheheh
Takpe, kasi uols semangat kerja sikit!!!

Uols nak tau dek nooonnnnnn...(juih2 mulut cakap)
Si Azrinaz Mazhar..ala bekas wartawan TV3 aka mantan  bini kedua Sultan Brunei cheewah) Pangiran isteri Azrinaz tu...
Sultan ceraikan dia talak 1 dah dek nooonnnn....isk isk isk....
Tapi takper la...ada lah hikmah tu..... si Azrinaz pun dah berjaya buat empayar harta dia sendiri kat Malaysia nie.....dah kaya dah....bila dah cerai of coz Sultan kasi nafkah gila2 kan???....
Maybe ada yang kecewa sebab dia diceraikan (kecewa kerrr???) mebe ada yang gumbira sebab ada chance nak ngorat sultan kih kih kih.....
Tapi apa2 pun....ada sumber yang terdekat menyatakan certain2 warga tertentu di sanan tak suka dia.....since dia punya perangai ada sedikit demanding...huhuhuu lalalala.....
but ada jugak my officer yang jaga dia time dia datang KL, kata dia baik...pegawai dari sanan je yang berlagaks sikit.....
isk isk isk......
Korangnya version lak camno?????

psst- tapi apa2 pun I suka baju dia nak kasut dia....lawaaaa
Me Naughty..me Netty

7 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

cehh...aku pun up tajuk ni...tapi tak pelah...di ceraikan banyak rete yang dia dapat...tapi kan...sebelum ni sultan brunei pun pernah ceraikan isteri kedua dia rakyat brunei keturunan apa tah yang dikahwini selama 21 tahun...

pepun sultan brunei ni tak ceraikan plak isteri pertama anak saleha tu kan...hurmmm...apakah???

sis shuhada said...

uish uish uish... semangat ko cite, nett!
pepepun... xpelah dh xde jodoh kan, jnji ada harta n anak! pewaris tu! weee~

notti netti said...

COMOT- YER YER..KITA SAMA2 MEMERIAHKAN EN3 AHAHAHAHAHA...

SIS SHUHADA- AKU BAB2 CERITA NIE MEMANG SEMANGAT SIKIT...KO BARU TAU? AHAHAHAHAH...BETOI KATA KO...PEWARIS TU YG PENTING...DAH BESO NANTI LEH GULINGKAN ISTANA..AHAHAHAH

emy/mamasuri said...

dulu masa tau azrinaz ni kawen..
aku cakap untung..senang lenang..
hari2 leh rembat lv
skrang..kesiannyer..dibuang gitu je..
biasalah kerabat..

notti netti said...

emy- janji duit masyukkkkk

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

aler...reta yang sultan kasi banyak weo....celcom blue bear pun dia dapat...janda meletup aahhh...

notti netti said...

comot- yer ker? uissh gossip...


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno